Evenimentul Zilei > Actualitate > Smiley dă cărţile pe faţă şi dezvăluie un mare secret. Ce l-a făcut celebru. „Eu nu cred în noroc”
Smiley dă cărţile pe faţă şi dezvăluie un mare secret. Ce l-a făcut celebru. „Eu nu cred în noroc”

Smiley dă cărţile pe faţă şi dezvăluie un mare secret. Ce l-a făcut celebru. „Eu nu cred în noroc”

Cunoscutul cântăreţ Andrei Tiberiu Maria sau Smiley, aşa cum îl ştie toată lumea, a postat recent un mesaj pentru fanii săi pe pagina sa de socializare, în care afirmă că succesul său se datorează muncii susţinute pe care o face în fiecare zi. De aceea, Smiley susţine că nu crede în noroc, ci mai degrabă în muncă, talent şi credinţă în Dumnezeu.

„Muncesc zi de zi pentru ce vreau să obțin… Eu nu cred în noroc… Cred în talent, muncă, disciplină, focus și o echipă inimoasă și dedicată… Cred în muzica făcută din suflet și cu suflet. Cred în oameni pasionați. Cred în Dumnezeu!”, este mesajul transmis de artist pe contul său de socializare

 

Smiley, în vârstă de 35 de ani are o carieră de succes ca producător, cântăreț, compozitor și prezentator. Debutul în muzică l-a făcut împreună cu trupa Simplu, potrivit activenews.ro

 

Aşa cum mărturiseşte, crede în Dumnezeu şi atunci când are timp se duce pe la mânăstiri.

 

In 2016, Smiley a petrecut câteva zile la schitul românesc Prodromu, gazdă a uneia dintre cele mai cunoscute icoane făcătoare de minuni din lume: Maica Domnului Prodromița.