Evenimentul Zilei > Actualitate > Smartphone-ul alunecă în cadă. Ce a urmat este cumplit
Smartphone-ul alunecă în cadă. Ce a urmat este cumplit

Smartphone-ul alunecă în cadă. Ce a urmat este cumplit

O fetiță de 14 ani a decedat în regiunea Cheboksary din Rusia după un tragic accident. Telefonul smartphone a căzut accidental în cadă. Victima a fost electrocutată și, ulterior, s-a înecat.

Yulia Vysotskaya (14 ani) a fost electrocutată de telefon și apoi s-a înecat în casa părintească din Cheboksary, Rusia centrală. Părinții ei au cerut o ambulanță, dar totul a fost în zadar, serviciile de urgență au constat decesul de la fața locului.

O dramă care se repetă

Pentru a treia oară în Rusia în decurs de câteva luni, un smartphone reîncărcat lângă o cadă a provocat moartea proprietarului. O tendință tulburătoare care a împins guvernul rus să alerteze populația.

Un funcționar al guvernului rus avertizează acum că "Relaxarea în baie cu telefonul smartphone este echivalentă ruletei rusești. Există riscul unui scurtcircuit atunci când telefonul vine în contact cu apa". 

Un avertisment care vine după alte decese neașteptate. În decembrie, o fetiță de 15 ani și-a pierdut viața în circumstanțe similare în Siberia. Mai recent, în februarie, o fată de 12 ani a murit electrocutată, ascultând muzica în cadă,  notează Het Nieuwsblad.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: