Situație șocantă la Caracal! Moarta era vie și a votat

Situație șocantă la Caracal! Moarta era vie și a votat

O femeie din Caracal a aflat, după ce a votat, că în evidenţele populaţiei figura ca decedată

O femeie din Caracal care s-a prezentat la vot la o secție din localitate pentru a vota a aflat că figurează ca fiind decedată, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Ea a fost declarată decedată în urma unei erori la întocmirea unui certificat de deces înregistrat într-o localitate din județul Alba, scrie AGERPRES . Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a mai subliniat că femeia din Caracal s-a dus duminică să voteze la secția unde știa că este arondată și deși ar fi trebuit să fie pe liste permanente, i s-a comunicat că se află înscrisă pe liste suplimentare, motivul fiind acela că figurează ca decedată. Încurcătura s-a produs din cauza unei greșeli la realizarea unui certificat de deces eliberat de o primărie din județul Alba. Pentru a îndrepta greșeala, primăria s-a adresat instanței pentru anularea certificatului de deces care avea erori.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Poliţiştii au întocmit dosar penal, conform procedurii. CNP-ul  femeii din Caracal figurează pe un certificat de deces emis de o primărie din judeţul Alba, iar respectiva primărie a înaintat şi acţiune în instanţă pentru a anula documentul", a spus Grigorescu.