Evenimentul ZileiMondenSimona Pătruleasa: „Suntem lăsaţi pe pământ să fim fericiţi, nu perfecţi”

Simona Pătruleasa: „Suntem lăsaţi pe pământ să fim fericiţi, nu perfecţi”

Simona Pătruleasa: „Suntem lăsaţi pe pământ să fim fericiţi, nu perfecţi”
La 39 de ani, Simona Pătruleasa rămâne una dintre cele admirate şi mai mediatizate dive autohtone. Frumoasa prezentatoare a jurnalelor de weekend de la Kanal D pare să aibă parte doar de lucruri bune. Simona are un soţ care o iubeşte, omul de afaceri Sabin Ivanof, o fetiţă minunată şi o carieră solidă.

Pentru anul acesta, familia şi-a pus şi o dorinţă: un frăţior sau o surioară pentru fetiţa lor, Ingrid. Simona Pătruleasa şi Sabin Ivanov s-au căsătorit în secret în urmă cu patru ani şi au o căsnicie fericită. Am întrebat- o pe vedeta Kanal D dacă deţine reţeta unei relaţii şi ce greşeală nu i-ar ierta niciodată soţului.
"Noi oamenii suntem lăsaţi pe pământ sa fim fericiti, nu perfecţi. Iar greşelile depind în mare parte de limitele pe care fiecare le are. Într-o relaţie, mi se pare foarte grav să înşele sufletul, iar într-o situaţie de genul acesta nu se pune problema de iertat. E clar că lucrurile nu mai pot continua şi trebuie oprite. Orice lucru ai încerca să faci, ar fi în zadar".
Prezentatoarea ştirilor de weekend de la Kanal D a vorbit şi despre planurile de grădiniţă pe care le are pentru fiica sa, Ingrid. Micuţa va împlini abia în septembrie trei ani.
"Suntem în căutări în această perioadă. Nu neam hotărât încă ce grădiniţă o să alegem pentru Ingrid, pentru că e foarte important pentru noi mediul în care o să o integrăm. Acel loc trebuie să fie foarte bine pus la punct din toate punctele de vedere. E important pentru un copil să-şi petreacă ore întregi într-un loc frumos. Am văzut câteva grădiniţe de stat, dar şi unele particulare, însă nu ne-am decis încă", explică Simona Pătruleasa. Vedeta Kanal D recunoaşte şi că o să-i fie greu. "Probabil o să stau pe gardul grădiniţei în primele zile, dar trebuie să mă obişnuiesc pentru că este o etapă firească din viaţa fiecărui copil", adaugă ea.
Simona a vorbit şi de posibilitatea de a mai avea un bebeluş mai ales că are tot sprijinul din partea soţului ei. "Dacă nu aş avea ajutoare, mi s-ar părea dificil. Sabin, soţul meu, face foarte multe lucruri, exact aşa cum le fac eu, aşa că este un sprijin important. Fără probleme s-ar descurca, aşa că nu-mi fac griji. Îmi doresc încă un copil, pentru că ştiu ce înseamnă să ai un frate şi e extraordinar", spune vedeta Kanal D.


Accesează: