Antrenorul româncei i-a adresat cuvinte grele tenismenei noastre, în urma jocului slab prestat.

„Simona, Simo, uită-te la mine! În ultimele trei game-uri ai fost o rușine absolută pe teren.

Măcar acordă-ţi o şansă şi intră din nou în meci! Fii tu însăţi! Joci destul de bine încât să fii din nou în postură câştigătoare, îţi pui din nou energia pe teren, o să câştigi acest meci!

Am încredere totală! Ia punct cu punct! Ai de ales. Este vorba de cum te defineşti tu ca sportiv şi ca şi concurent! Nici măcar nu e vorba despre rezultat aici, ci despre cum ai arătat în ultimele 15 minute. Aşa că, dacă eşti gata să o faci, fă-o! Hai!”, a fost mesajul lui Cahill, informează realitatea.net.

Vorbele lui Darren Cahill au starnit o mulțime de reactii la nivel național și internațional.

„Desigur, meciul asta va fi ţinut minte pentru discursul avut de antrenorul lui Halep, Darren Cahill, atunci când a intrat pe teren după ce Pliskova a câştigat al treilea set consecutiv şi i-a spus Simonei că s-a făcut de ruşine. A fost o decizie ciudată după un meci greu avut de Halep şi nu a părut să o ajute foarte mult.
Ca spectator, nu a fost plăcut de urmărit. Dar când Pliskova se va uita pe rezumatul meciului, va fi satisfăcută datorită faptului că şi-a dus adversara pe culmile disperării”, notează The Guardian în recenzia meciului de la Turneul Campioanelor.
Și Jo Durie (59 de ani), fostă semifinalistă la Roland Garros și Wimbledon, l-a criticat pe Darren Cahill. “A fost prea mult. Astfel de lucruri nu se spun în public, mi s-a părut umilitor”, a spus Jo Durie.
„A fost un impact mare pentru mine intervenția lui Darren din decisiv. Dar sunt sigură că meritam acele cuvinte pentru că nu eram calmă. Am schimbat apoi atitudinea, toată lumea știe că lucrez la acest aspect. Am fost puțin nervoasă în acel moment și sunt sigură că l-am enervat și pe Darren”, a explicat Simona în conferința de presă de la finalul întâlnirii cu Pliskova, fiind întrebată de jurnaliștii prezenți la Shenzhen, anunță Fanatik.

Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după două înfrângeri consecutive.

Te-ar putea interesa și: