În cadrul unui interviu acordat celor de la primaonline.it, Simona Halep a vorbit despre revenirea în circuitul WTA, precum și despre lucrurile care au afectat-o în acestă perioadă de inactivitate.

Campioana de la Wimbledon 2019 a mărturisit că, în condițiile actuale, o simplă participare la un turneu important ar fi echivalentă cu câștigarea lui.

Pentru mine, dacă voi avea șansa să joc din nou în septembrie și să particip la un turneu de Grand Slam va fi aceeași bucurie ca și cum aș cuceri un trofeu!

Cel mai greu de îndurat este această incertitudine. E ciudat să nu știi dacă se vor mai disputa turnee din nou. Și unde, pe ce suprafață, în ce țară? Nu putem planifica nimic”, a afirmat Simona Halep.

Dintre turneele majore, Wimbledon a fost anulat în acest an. „A fost o mare tristețe, finala de anul trecut va rămâne mereu una din cele mai fericite zile din viața mea. Dar acum se întâmplă ceva pe lângă care tenisul nu mai este așa important. Trebuie doar să aștept încă ceva timp pentru a-mi putea apăra titlul”, a mai spus Halep.