Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep surprinde din nou. Ce face ca să uite de divorțul de Toni Iuruc. Foto
Simona Halep surprinde din nou. Ce face ca să uite de divorțul de Toni Iuruc. Foto

Simona Halep surprinde din nou. Ce face ca să uite de divorțul de Toni Iuruc. Foto

Simona Halep încearcă să-și refacă viața după divorțul de Toni Iuruc. Deoarece a anunțat că nu va mai participa la niciun turneu WTA în acest an din cauza operației la nas, jucătoarea de tenis își petrece timpul liber în oraș cu prietenele sale sau se îngrijește de lucruri menite să-i alunge gândurile. Un fel de terapie, motiv pentru care fanii sportivei se întreabă dacă aceasta nu a intrat în depresie.

Pe lângă ieșirile în oraș, fostul număr 1 WTA face și diferite activități acasă. După ce a rămas singură din cauza divorțului de Toni Iuruc, Simona Halep și-a ocupat repede timpul liber. Jucătoarea de tenis are grijă de acvariul cu pești pe care-l are în vila sa luxoasă.

Sportiva le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare ce face în timpul liber. Simona Halep nu va mai juca tenis în acest an din cauza intervenției chirurgicale pe care a avut-o la nas.

Când va reveni Simona Halep pe terenul de tenis

Imediat după divorțul de Toni Iuruc, sportiva din Constanța a decis să facă un pas important. Ea s-a hotărât să se opereze la nas. Ulterior, a anunțat când va reveni pe terenul de tenis.

„În acest moment nu mă gândesc la altceva decât la recuperare! Ceea ce este sigur e că nu voi mai fi aptă să joc la vreun turneu oficial în 2022. Sezonul meu s-a încheiat, 2022 a fost un an interesant, cu de toate! Ne vedem în 2023 pe terenul de tenis! Simt că mai am multe de arătat pe teren și câteva obiective, a fost mesajul scris de Halep pe Instagram.

Ruptura dintre Simona Halep și  Toni Iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la doar un an de la cununia civilă. Relația dintre Halep și milionar s-a încheiat definitiv joi, opt septembrie, când cei doi s-au întâlnit să semneze actele de divorț.

În acest context, mulți ar fi pus despărțirea pe seama faptului că Simona e mai mereu plecată. În realitate, motivul ar fi altul susțin apropiații milionarului. Astfel, Toni Iuruc i-ar fi impus o serie de condiții sportivei. El ar fi obligat-o pe Simona să aleagă între el și tenis, spun apropiații. De asemenea, acesta ar fi o fire extrem de geloasă. Mai mult decât atât, alte persoane spun că Simona Halep ar avea de fapt o relație cu antrenorul ei, Patrick Mouratoglou. Totuși, zvonurile au fost negate atât de sportivă, cât și de antrenorul ei.