Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep și-a cumpărat liniștea. Ce a decis campioana după eșecul din Turneul Campioanelor
Simona Halep și-a cumpărat liniștea. Ce a decis campioana după eșecul din Turneul Campioanelor

Simona Halep și-a cumpărat liniștea. Ce a decis campioana după eșecul din Turneul Campioanelor

Simona Halep petrece o vacanță într-un loc exotic, alături de iubitul ei, Toni Iuruc

Simona Halep a plecat în vacanță, alături de Toni Iuruc, după ce și-a încheiat aventura la Turneul Campioanelor. Românca se află într-un loc exotic, pe care nu l-a deconspirat, chiar dacă a postat o poză pe Instagram.

„Se pune praful pe încă un an. Mulțumiri masive echipei mele, familiei, prietenilor și fanilor. A fost un an plin cu amintiri grozave ale unui vis devenit realitate la cel mai frumos turneu de tenis din lume, Wimbledon și pentru faptul că am terminat în top 4 pentru al șaselea an la rând. Și acum, să primim anul 2020 cu un zâmbet uriaș pentru că D. (n.r. Darren Cahill) s-a întors în echipa mea. Dar întâi vacanță! Mulțumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill”, a scris Halep.

Darren Cahill a replicat: „Pare că deja au început antrenamentele, nu? Felicitări pentru un alt an grozav, Simo! Bucură-te de vacanță și abia aștept anul următor! Îmbrățisări pentru Toni, Daniel, Theo, Marian și desigur pentru tine”