După ce, în urmă cu o zi, ucraneanca Elina Svitolina spunea că nu o pe vede pe româncă un „lider măreț al clasamentului”, deși Halep a încheiat al doilea sezon consecutiv pe prima treaptă a podiumului WTA. iată că tot mai multe voci se ridică împotriva Simonei.

“Halep a fost pe primul loc in ultimii doi ani si nu cred că mai poate rezista”, a spus fosta mare tenismen[, Chris Evert. "Simona trebuie să lucreze atat de mult pentru ca nu are o mare lovitura, dar chiar munceste si face un mare efort. Alegerea mea este insa alta. Pliskova va termina anul pe primul loc. E o alegere grea, dar eu pe ea o aleg”, a continuat ea.

Și Martina Navratilova ar paria tot pe Pliskova: "Are talent, are armele necesare”.  

 

Ce a făcut Simo de Crăciun

Simona Halep a petrecut Crăciunul acasă, la Constanța, după mulți ani în care a fost plecată în străinătate în această perioadă a anului. Ea a povestit pentru TVR cum erau sărbătorile copilăriei: „Ne întâlneam toți, verișori, unchi, mătuși. Petreceam împreună. Nu s-a schimbat mult. Numai că eu sunt plecată, ei acasă fac la fel. Suntem o familie unită. Când eram copil mă bucuram altfel de Crăciun. N-am mers niciodată cu colindul. Pentru că nu am voce și îmi e și rușine”. 

 

Te-ar putea interesa și: