Simona Halep (28 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu omul de afaceri Toni Iuruc (40 de ani) și a dezvăluit un mic detaliu care o deranjează. Cea mai bună jucătoare de tenis din România spune că este foarte disciplinată și reușește să fie gata mult mai repede decât iubitul ei, atunci când vine vorba despre o ieșire în oraș sau participarea la un eveniment.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a spus Simona Halep în cadrul unei discuții avute cu Andi Moisescu, în podcastul BT Talks.

Simona Halep vrea să mai joate tenis minimum 2-3 ani, timp în care să mai câștige un turneu de Mare Șlem. Până acum, românca s-a impus la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019). De asemenea, fosta lideră a ierarhiei mondiale afirmase că un obiectiv important este câștigarea unei medalii la Jocurile Olimpice. Pentru că Olimpiada de la Tokyo, programată în vară, a fost amânată pentru 2021, Halep va fi nevoită să mai aștepte pentru a urca pe podium.

„Visez la o medalie la Olimpiada din 2020. De asemenea, vreau să mai câștig un Mare Șlem, să mai închei un an pe primul loc”, spunea jucătoarea de tenis.

Între timp, sportiva își face planuri și pe plan familial. În ceea ce privește nunta, Simona afirma că și-ar dori ca evenimentul să aibă loc în țară.

Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Îmi doresc să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis.”