Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, de nerecunoscut. Cum a apărut românca pe Instagram
Simona Halep, de nerecunoscut. Cum a apărut românca pe Instagram

Simona Halep, de nerecunoscut. Cum a apărut românca pe Instagram

Simona Halep, 28 de ani, a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu noul ei look.

După turneul de la Praga, unde a câștigat din nou, așa cum ne-a obișnuit, Simona Halep s-a hotărât să se răfețe puțin și a dat o fugă până la prietena ei, hairstylista Laura Elena, pentru a-și schimba look-ul.

Așa că, numărul 2 mondial din tenisul feminin profesionist și-a făcut bucle și șuvițe blonde.

După această vacanță, din cauza pandemiei de coronavirus, Simona Halep a spus că va reveni pe teren cu ocazia turneului de la Roma, care se va desfășura între 14 și 21 septembrie.
„Simona se va pregăti din greu în aceste săptămâni și va reveni la Roma, iar apoi va participa la Roland Garros”, a precizat Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

De asemenea, Simona anunțat ca nu va participa la US Open anul acesta, românca fiind precaută să nu se infecteze cu COVID-19. Nu e primul turneu la care Halep refuză să meargă. Nu a fost prezenta nici la turneul de la Palermo de frica noului coronavirus, și nici la Jocurile Olimpice din 2016 de teama virusului Zika.

US Open va incepe pe 31 august si se va termina pe 13 septembrie.

Fostul mare tenismen Ion Țiriac a fost chestionat dacă el a fost cel care i-a spus Simonei să nu participe la US Open având în vedere situația cauzată de pandemia de coronavirus în Statele Unite ale Americii.

„Foarte rar o sfătuiesc pe Halep. Eu îi spun ce face, și, în special, ce nu face. Eu nu cred că Halep mă consideră un fan de-al ei. Halep mă consideră un inamic. O întreb: ”De ce nu mi-ai dat telefon după ce ai terminat?”. Iar ea îmi răspunde: ”Domnule Țiriac, îmi era teamă să nu mă bateți prin telefon!”, a declarat Ion Țiriac.

Fostul tenismen este de părere că Halep va mai putea juca încă cinci sau șase ani la un nivel bun.

„Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. E o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile.

Atenție! Halep e o jucătoare diversă. E profesionistă în teren, dar în afara lui e o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate să o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a încheiat Ion Țiriac, potrivit stirileprotv.ro