Evenimentul Zilei > Sport > Simona Halep, anunțul la care nimeni nu se aștepta: „Mă întristează că nu pot continua”
Simona Halep, anunțul la care nimeni nu se aștepta: „Mă întristează că nu pot continua”

Simona Halep, anunțul la care nimeni nu se aștepta: „Mă întristează că nu pot continua”

Plecată cu mari speranțe la turneul de la Miami Open , Simona Halep a făcut un anunț care îi întristează și pe fani.

Simona Halep, locul 3 WTA, a anunţat, sâmbătă,  că s-a retras de la Miami Open, competiţie în care era angrenată şi la simplu şi la dublu.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag la simplu şi dublu de la Miami Open, dar accidentarea nu îmi permite să joc aici cum mă aşteptam. Mă întristează că nu pot continua, voiam să dau tot ce am mai bun aici şi să joc multe meciuri, dar din păcate nu pot.

Sper că anul viitor vor reveni mai sănătoasă şi mai bună. Le mulţumesc enorm organizatorilor Miami Open şi WTA pentru eforturile făcute pentru organizarea acestui eveniment şi pentru a ne face să ne simţim în siguranţă”, a scris Halep pe contul său de Twitter . Halep s-a retras din cauza unei accidentări la umărul drept.

Tenismena română urma să joace astăzi în turul trei la simplu, la Miami Open, cu letona Anastasija Sevastova. La dublu, Halep şi germana Angelique Kerber erau calificate în optimi.

La actuala ediţie a turneului de la Miami, Simona Halep a obţinut victoria sa cu numărul 400 pe un tablou principal WTA, după ce s-a impus cu 3-6, 6-4, 6-0 în partida cu Caroline Garcia (Franţa), joi, în turul al doilea al acestei competiţii.