Evenimentul Zilei > Actualitate > Noul antrenor al Simonei Halep a ajuns la București. PRIMELE DECLARAȚII ale belgianului
Noul antrenor al Simonei Halep a ajuns la București. PRIMELE DECLARAȚII ale belgianului

Noul antrenor al Simonei Halep a ajuns la București. PRIMELE DECLARAȚII ale belgianului

Thierry Van Cleemput (50 de ani) va colabora cu Simona Halep, ocupanta locului 3 în ierarhia mondială.

Ajuns astăzi la București, Van Cleemput a declarat că va colabora pe termen scurt cu românca, pentru a vedea dacă ambele părți se înțeleg.

Nu am început să lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o în Australia şi am stat de vorbă. După cum ştiţi, are nevoie de ajutor, am venit aici şi poate vom colabora. Acum doar vom sta de vorbă şi poate vom încerca”, a spus Van Cleemput, la sosirea pe Aeroportul „Henri Coandă”, din Bucureşti.

Îmi place mult jucătoarea, îmi place mult stilul ei de joc şi dacă s-ar perfecta parteneriatul, cred că ştiu cum aş putea s-o ajut. Ar fi prosteşte din partea mea să spun că voi face mai mult decât cel dinaintea mea. Ce mă interesează este munca”, a mai spus Thierry Van Cleemput, într-un interviu acordat pentru jurnalista Carole Bouchard.

Potrivit presei din Belgia, Thierry Van Cleemput va primi un salariu de 17.000 de euro lunar din partea Simonei. Cu puțin peste 200.000 de euro pe an, belgianul va încasa astfel un salariu de cinci ori mai mic decât cel pe care îl primea Darren Cahill.