Evenimentul Zilei > Actualitate > Simona Halep a vorbit despre parcursul DEZASTRUOS de la Australian Open. Românca a dat cărțile pe față
Simona Halep a vorbit despre parcursul DEZASTRUOS de la Australian Open. Românca a dat cărțile pe față

Simona Halep a vorbit despre parcursul DEZASTRUOS de la Australian Open. Românca a dat cărțile pe față

Simona Halep a vorbit despre problemele fizice care au împiedicat-o să aibă un parcurs cât mai lung la Australian open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Simona Halep a dezamăgit la Australian Open, după ce a fost eliminată în primul tur, de Shelby Rogers, scor 3-6, 1-6. Cea mai bună tenismenă din România a afirmat că problemele fizice, cele de la genunchi, au împiedicat-o să se exprime la nivelul la care a obișnuit. Constănțeanca s-a confruntat prima dată cu dureri, la Turneul Campioanelor de la Singapore, spre sfârșitul anului 2016. Simona va debuta, miercuri, în cadrul turneului de la Sankt Petersburg.

„Am probleme la genunchi de la turneul de la Singapore. Am făcut recuperare, apoi m-am antrenat serios și n-am mai simțit durerea. Dar, când am început meciurile oficiale, mi-a apărut din nou durerea la genunchi și n-am putut juca la nivelul meu maxim. După Australian Open am mai făcut un tratament și acum mă simt bine. Totul pare bine, dar trebuie să văd cum mă simt în meciuri. Eu sper să pot juca la un nivel bun. Îmi place tot ceea ce este aici la Sankt Petersburg, chiar și vremea, chiar dacă este rece", a spus Halep.