Evenimentul Zilei > Actualitate > Silviu Prigoană și-a ABUZAT fizic copii. Aceștia nu vor să stea cu el.
Silviu Prigoană și-a ABUZAT fizic copii. Aceștia nu vor să stea cu el.

Silviu Prigoană și-a ABUZAT fizic copii. Aceștia nu vor să stea cu el.

Vedeta TV, Adriana Bahmuţeanu a mărturisit că fostul soț i-ar fi supus pe cei doi copii la abuz fizic și din această cauză copii nu mai vor să stea cu el. Prezentatoarea de televiziune mai spune că are filmulețe în telefon în care fiul ei cel mare, Maximus, spune că își dorește moartea.

Ce interes as avea eu ca mamă, în plin proces de custodie a copiilor, să terorizez şi traumatizez copiii să îi las pe ei să filmeze scenele șocante şi nici măcar să nu şterg filmarea? 

Ce interes as avea acum sa recunosc la tv ca fiul meu vrea sa se sinucidă şi ca repeta asta mai tot timpul, chiar dacă știu ca peste ani de zile poate îmi va reproșa asta?

Ce interes are Prigoană sa spună că la el acasă copiii sunt perfecți şi nu au nevoie de niciun doctor?

Ce l-a determinat pe celălalt copil să îl lege de picioare pe fratele lui, să-i dea şi vreo doua scatoalce şi sa ma cheme victorios "uite mami, am reușit sa îl blochez ca se arunca pe geam şi a spart tot prin casa!"

Copiii mei se filmează unul pe altul non stop. Asa i-a învățat tăticul lor. Ca să-mi arate ca a reușit sa îşi salveze fratele de la moarte, cel mic a filmat cu telefonul.Am multe filmări în telefonul meu în care fiul meu Maxi spune ca vrea sa se omoare! Acesta este tristul adevăr!

 

Am filmări depuse la instanta în care copiii se bat sau distrug obiecte! Le-am păstrat tocmai fiindcă vreau sa demonstrez instantelor judecătorești ca ambii copii au nevoie de tratament de specialitate.

Am multe procese verbale de la executori judecătorești în care copiii declara ca nu vor la tatăl lor fiindcă acesta ii bate şi este violent!!! 

Din păcate, acestea sunt consecințele unui divorț toxic: copiii suferă cel mai mult!!!

Ce interes are Prigoana sa nu arate decât o frântură din filmarea respectiva la tv? Ca sa nu se vadă cum cel mic îl lega şi îl bloca pe cel Mare şi cum ma striga sa vad ce a făcut? Ca sa ma mai denigreze la tv? Ca sa câștige copiii pe nedrept inventând tot felul de minciuni despre mine? Pana acum nu i-a luat nici în vizita şi de multe ori nu i-a pasat dacă au ce sa mănânce!!!”, a scris Adriana Bahmuţeanu, conform wowbiz.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: