Sile Cămătaru, lăsat de un judecător fără 93 de prezervative

Sile Cămătaru, lăsat de un judecător fără 93 de prezervative

Sile Cămătaru a fost condamnat pe fond de Judecătoria Sectorului 1 la 3 ani şi 4 luni închisoare pentru proxenetism în dosarul prostituatelor de lux din Capitală, la care s-au adăugat şi cele 1.234 de zile neexecutate din pedeapsa de 13 ani la care fusese condamnat în 2012, rezultând o pedeapsă de 6 ani şi 7 luni.

Dosarul prostituatelor de lux a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti, în faza de apel, iar primul termen va avea loc în data de 22 ianuarie 2018. Instanţa de fond a dispus confiscarea specială a bunurilor lui Vasile Balint, zis Sile Cămătaru.

Instanţa i-a restituit o rochie roz

„Dispune confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a unui dispozitiv electroşoc model TWL10, carcasă din material plastic de culoare neagră. În temeiul art. 112 alin. lit. b C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a 93 (nouăzeci şi trei) de prezervative inscripţionate London”, se arată în minuta deciziei Judecătoriei Sectorului 1. Totuşi, judecătorul fondului i-a înapoiat temutului interlop o parte din bunuri.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Dispune restituirea inculpatului Balint Vasile a următoarelor bunuri: un costum de damă de culoare roz şi alb format din rochie de culoare roz cu alb şi o bonetă de culoare albă (...), agendă de culoare albastră cu inscripţia Servus (...)”, se mai arată în minută.

Sile şi Nuţu Cămătaru s-au întors după gratii pe 11 decembrie, după ce Înalta curte i-a condamnat definitiv într-un alt dosar, la câte 5 ani şi 6 luni de închisoare.