După ce în urmă cu câteva săptămâni Antonia l-a apostrofat public pe Cătălin Măruță, acum a venit rândul lui Alex Velea să se rățoiască la el. Se pare că artiștii sunt supărați că vedeta TV vorbește mereu de ei în cadrul emisiunii sale și, de cele mai multe ori, i-ar pune într-o lumină proastă. Mai mult, adesea, Cătălin Măruță și-ar instiga și invitații să facă același lucru, este de părere Alex Velea.

„Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa.

N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam”, a spus Alex Velea, în podcast-ul lui Speak.

Cătălin Măruță bate la porți închise

Mai mult, se pare că această situație conflictuală există de mai mult timp, iar Cătălin Măruță chiar ar fi încercat o împăcare cu artistul si familia sa. Însă, la scurt timp după aceea, conflictul s-ar fi relansat. Alex Velea a mai spus că prezentatorul de la PRO TV încearcă să își ridice emisiunea cu astfel de lucruri, situație care este de neiertat din punctul de vedere al artistului, scrie Cancan.

„A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «Doamnă știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a mai spus Alex Velea.