Evenimentul Zilei > Monden > Antonia s-a decis să vorbească despre căsătoria ei cu Alex Velea. Reacția fanilor
Antonia s-a decis să vorbească despre căsătoria ei cu Alex Velea. Reacția fanilor

Antonia s-a decis să vorbească despre căsătoria ei cu Alex Velea. Reacția fanilor

Antonia a răspuns la cea mai fierbinte întrebare și anume dacă s-a căsătorit cu Alex Velea.

După mai multe luni în care a fost întrebată dacă s-a căsătorit sau nu în secret cu Alex Velea, Antonia a decis să rupă tăcerea. Vedeta a răspuns la această întrebare care a fost pusă din ce în ce mai mulți fani. Antonia și Alex Velea formează una dintre cele mai frumoase perechi din showbiz-ul autohton.

De când au început o relație, cele două vedete au arătat faptul că se înțeleg foarte bine atât acasă, dar și pe scenă. Ei au aceeași pasiune pentru muzică. Mai mult, ei au doi băieței superbi, Dominic și Akim.

S-au căsătorit în mare taină?

Deoarece relația lor durează de mai mulți ani, fanii s-au întrebat când vor decide Antonia și Alex Velea să se căsătorească. Unii dintre admiratorii lor au fost nedumeriți. Ei s-au gândit dacă nu cumva Antonia și Alex Velea s-au căsătorit, ajungând în fața altarului, dar au ținut secret acest lucru

Întrebarea unui fan și răspunsul Antoniei

„Tu și Alex Velea ați făcu cununie religioasă?”, a fost întrebată Antonia de un fan pe Instagram.

S-a dezlegat misterul?

Antonia a dat rapid răspunsul, dar acesta nu i-a lămurit pe internauți. Frumoasa artistă a spus „poate…”. La acest cuvânt a adăugat un emoticon cu un omuleț care face semn să păstrezi secretul și un emoticon cu unul care face cu ochiul.

„Poate…”, i-a răspuns Antonia internautului.

Cine a dezamăgit-o pe Antonia

Antonia le-a mărturisit fanilor un lucru dureos. Vedeta le-a povestit că recent a aflat că persoanele pe care le considera prieteni au trădat-o și au bârfit-o. Ea a spus că acest lucru a deranjat-o foarte tare.

„Am aflat recent că oamenii dintr-un cuplu pe care îi considerăm prieteni m-au făcut să cred și să simt că suntem apropiați de fapt, nu mă suportă și mă bârfeau/bârfesc cu alți <<prieteni>>(Prieteni care sunt mai apropiați de ei…plus alții) GROAZNIC!”, a scris vedeta pe Instagram, potrivit spynews.ro.

Cozmin Gușă aruncă bomba! Noul cuplu nociv de pe scena politicii românești

Greaua moștenire lăsată de Firea! Primăria Capitalei poate pierde zeci de milioane de euro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: