Acum câțiva ani, unul dintre cuplurile despre care nimeni nu ar fi spus că ar avea probleme, a ajuns într-un moment de impas, totul culminând cu un divorț. Este vorba despre șeful eMag, Iulian Stanciu și de Gabriela.

După un divorț încărcat de tensiuni și o perioadă lungă în care au stat separați, cei doi și-au dat seama că nu pot trăi separați. Prin urmare, Iulian a cerut-o de soție pe Gabriela pentru a doua oară, iar ea a acceptat fără ezitare.

Nu s-a știut niciodată care a fost motivul despărțirii celor doi, cu toate că prieteni din anturajul celor doi au susținut că Gabriela ar fi fost cea care a vrut să divorțeze, informează B1.

Cu toate acestea, discretul milionar și fosta parteneră de viață au revenit la sentimente mai bune și au decis să mai dea o șansă iubirii lor. Nu a trecut foarte mult timp de la momentul împăcării, că cei doi s-au și mutat împreună într-un apartament de lux din zona de nord a Capitalei.

Cei doi au de gând să organizeze o nuntă fastuoasă, iar aceasta va avea loc mult mai devreme decât se așteptau cei care-i cunosc pe cei doi.