Evenimentul Zilei > Monden > Show-ul Masked Singer Romania, gata de start! Când are loc premiera emisiunii
Show-ul Masked Singer Romania, gata de start! Când are loc premiera emisiunii

Show-ul Masked Singer Romania, gata de start! Când are loc premiera emisiunii

Masked Singer Romania, show-ul care ascunde cel mai mare secret din istoria televiziunii, este gata să înceapă.

Pro TV a anunțat că show-ul mult așteptat va avea premierea vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30. În cadrul emisiunii, 12 vedete vor purta măști și costume elaborate pentru a-și ascunde identitatea.

Așadar, săptămânal, măștile vor cânta și se va da o luptă acerbă între ele pentru a-și asigura prezența în etapa următoare a emisiunii, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. Cei patru detectivii din cadrul show-ului sunt Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Aceștia vor primi de la fiecare măscă, înainte de apariția pe scenă, o serie de indicii. Ajunse pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea sau nu să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității, potrivit romaniatv.net.

Sursa citată mai notează că, în fiecare săptămână, cea mai slabă mască fi „dată jos” și va fi eliminată din emisiune. Primele șase măști urcă pe scena Masked Singer România vineri, de la ora 20:30, la PRO TV. Printre ele pot fi actori, campioni olimpici sau cântăreți.

Reacțiile detectivilor

Ana Morodan: „E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectaculos, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”.

INNA: „Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”.

Codin Maticiuc: „Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de detectiv și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”.

Horia Brenciu: „Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii”.