Violeta Varga susţine că nu înţelege cu ce au deranjat pozele ei şi de ce a fost „atacată” de toată lumea pentru felul în care arată. Femeia spune că întotdeauna a arătat aşa şi că asta nu ar trebui să aibă legătură cu slujba ei. 


SEXY inspectoarea de la Arad, care poza în ipostaze INCENDIARE, și-a dat demisia după un INTERVIU SPUMOS – GALERIE FOTO


„În urma unor poze pe care le aveam pe Facebook făcute şi cu ani în urmă la petreceri am ajuns în atenţia presei şi am fost denigrată. Toată lumea s-a legat de poze. Aşa arăt eu, îmi fac poze din diferite unghiuri. Sunt o femeie care mereu m-am aranjat, dar la elevi mă prezint mereu impecabil. Iubesc copiii şi ei pe mine şi mă strigă «doamna păpuşă». Le place aspectul meu. Eu mereu m-am ocupat de copii şi mai exact de cei de care fug mulţi profesori. Mă ocup de copiii cu nevoie speciale, am ajutat şi copiii romi să nu abandoneze şcoala. Am multe proiecte de voluntariat. În spirijinul meu au venit cele două universităţi din Arad. Am elevi implicaţi în proiectele noastre, care au rezultate la concursuri locale şi internaţionale. Din suflet ajut copiii să reuşească. Am iniţiat proiecte transfrontaliere.

"Mă hărțuiți, mă hărțuiți. Eu trăiesc din salariul de dascăl"

Sunt coordonator de simpozion transfrontalier. În momentul de faţă fac terapie logopedică în cadrul şcolii. Am fost denigrată, se spune că am tulburări de personalitate, că vreau să par mai tânără. Eu recunosc că am 41 de ani, dar de când sunt mică îmi place să fiu cochetă. Mă aranjam de pe atunci. Participam în tinereţe la concursuri de miss. Aşa am fost mereu. Am 55 de kilograme şi 1,65. Îmi place să mă întreţin şi să mă îmbrac frumos. Cu ce deranjez prin asta?”, a declarat Violeta Varga, pentru adevarul.ro.

Violeta Varga, care avea până nu demult un adevărat arsenal de fotografii indecente pe contul său de socializare, dar pe care și le-a șters între timp, s-a simțit hărțuită de reporteri, declarând că are studii de specialitate, iar relația ei cu fratele prefectului de Aradnu ar avea nicio legătură cu postul pe care tocmai îl obținuseră.

"Mă hărțuiți, mă hărțuiți. Eu trăiesc din salariul de dascăl", a spus la un moment dat Violeta Varga, pentru Pressone.ro.

„Am studii de specialitate. Am terminat Colegiul Universitar Pedagogic, am terminat Facultatea de Psihopedagogie Specială, am master în Educație incluzivă și Pedagogie integrată. Am participat în proiecte internaționale în Finlanda, 2009, am participat în proiect internațional Portugalia, 2015. Și am realizat la nivel de școală o grămadă de proiecte. Atât pot să vă spun, și că mă simt efectiv hărțuită. Așa mă simt”, a precizat tânăra, când a fost întrebată de studiile pe care le are.