Evenimentul ZileiActualitateSEX-TAPE în SCANDALUL MONDEN al momentului. Tot ce știai despre DIVORȚUL Maria Constantin – Marcel Toade SE VA SCHIMBA

SEX-TAPE în SCANDALUL MONDEN al momentului. Tot ce știai despre DIVORȚUL Maria Constantin – Marcel Toade SE VA SCHIMBA

SEX-TAPE în SCANDALUL MONDEN al momentului. Tot ce știai despre DIVORȚUL Maria Constantin – Marcel Toade SE VA SCHIMBA
Scandalul dintre Maria Constantin și Marcel Toader a ajuns la un alt nivel. Artista este acuzată că este protagonista unor imagini cu tentă erotică. Deși Maria a negat, se vorbește că aceasta a fost șantajată cu niște filmulețe. Zvonul a fost întărit și mai multe de Mara Bănică. Marcel Toader a spus că cel care o șantaja pe soția sa ar fi fost Cătălin Tutilescu.

 

Scandalul dintre Marcel Toader și Maria Constantin este  departe de a se fi încheiat. Dimpotrivă, cu fiecare zi apar noi informații care inflamează și mai mult situația dintre cei doi.


Marcel Toader, noi DEZVĂLUIRI despre soția sa infidelă: „I-am găsit CHILOȚII în mașină!”


„Mara Bănică, acum 2 luni jumate au fost invitați la lansarea unui restaurant unde s-a ocupat de acest eveniment. Eram eu, Maria de la Star Chef, și Maria Constantin lângă ea. Și mi-a spus (Mara, n.r.) «În 2013, când erați pe canapea la Antena Stars, acest domn (Cătălin Tutilescu, n.r.) a vrut să o distrugă pe Maria Constantin, să trimită filmulețe și mesaje cu ea». Eu acest mesaj și faptul că filmulețele există le știu din lumea folclorului”, a spus Marcel Toader, potrivit Click.

Marcel Toader despre infidelitatea soției…

Marcel Toader povestește că a găsit sub scaunul din dreapta a mașinii sale o pereche de chiloți negri, care ar prezenta „urme biologice” ale amantului. Descoperirea a făcut-o când  a mers să spele mașina.


Soția „AMANTULUI” Mariei Constantin SPUNE ADEVĂRUL. Ce s-a ÎNTÂMPLAT de fapt între Cătălin Tutilescu și fosta soția a lui Marcel Toader


Accesează: