Evenimentul Zilei > Social > Serviciul de Telecomunicații Speciale: EVZ, un reper important pentru presa românească!
Serviciul de Telecomunicații Speciale: EVZ, un reper important pentru presa românească!

Serviciul de Telecomunicații Speciale: EVZ, un reper important pentru presa românească!

Cele aproape trei decenii de activitate au adus în fața cititorilor articole și demersuri jurnalistice din toate domeniile, EVZ fiind un reper important pentru presa românească, a transmis Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

În mesajul de felicitare transmis de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), cu ocazia împlinirii a 28 de ani de existență a Evenimentului zilei se mai arată:

 

„Păstrarea credibilității, transmiterea rapidă a informației verificate și inovarea modului de prezentare a ei reprezintă doar o parte dintre provocările presei tradiționale într-un context marcat de digitalizarea surselor de informare a populației și avântul puternic al rețelelor de socializare.

 

Prin prisma acestor schimbări, jurnaliștii EVZ au arătat că profesia de a informa cetățenii înseamnă pasiune, devotament și imparțialitate. Pentru toate acestea, vă felicităm și vă transmitem toate gândurile noastre bune!

 

La mulți ani!”

 

Conducerea Serviciului de Telecomunicații Speciale este asigurată de un director cu rang de secretar de stat, numit de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.), la propunerea președintelui acestuia.

În prezent, la conducerea STS se află General-maior ing. Ionel-Sorin Bălan.

Cea mai nouă aplicație dezvoltată de specialiștii STS

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: