Serena Williams, pusă la zid de presa americană

Serena Williams, pusă la zid de presa americană

Ziariștii americani de la „USA Today” au prezentat în ultimul număr al publicației părțile negative ale cele mai bune tenismene, Serena Williams.

Celebra publicație de peste Ocean a scos la iveală faptul că liderul WTA nu știe să fie fair-play după ce pierde meciuri.

„Serena Williams este cel mai rău gen de pierzător: genul care vrea să fie adulată după victorii, iar apoi se enervează pe jurnaliști când pierde. Să nu căutați fair-play-ul la Serena! Este punctul său slab!”, au notat  americanii.

În 2009, în semifinala cu Kim Clijsters, când adversara sa era aproape să cîștige, Serena a luat o decizie de a scos-o pe belgiancă din sărite. «Am să iau mingea și o să ți-o înfig în gâtul ăla», a țipat americanca spre arbitru”.

Ne puteți urmări și pe Google News

„În 2011, Serena a întâlnit-o pe Sam Stosur, iar replicile liderului mondial au rămas întipărite: «Tu ești cea care m-a făcut și data trecută?», «Dacă mă vezi pe culoar, uită-te în partea cealaltă! Ești o hateră și esti neagră pe dinăuntru», au fost doar două dintre replicile care au făcut atunci înconjurul lumii”.