Editura Evenimentul si Capital

Serena și arbitrul, spectacol grotesc în finala US Open

Autor: | | 2 Comentarii | 1767 Vizualizari

La nicio finală feminină disputată la US Open jocul propriu-zis n-a fost eclipsat de alte evenimente colaterale. Însă, sâmbătă noaptea, Serena Williams s-a războit cu arbitrul de scaun Carlos Ramos și a dat naștere unui spectacol jenant.

Mai întâi, Serena a fost sancționată pentru că antrenorul Patrick Mouratoglou a fost surprins făcând un gest. „Dacă ține degetul sus înseamnă că e coaching?”, a întrebat ea. Apoi, americanca a mai primit un avertisment după ce a dat cu racheta de pământ, în urma unei duble greșeli. Osaka și-a cerut scuze pentru că a câștigat A pierdut un punct din gameul următor, pentru că s-a aflat la a doua penalizare. „Nu am trișat! Nu am primit sfaturi, e incredibil ce se întâmplă! Eu nu trișez niciodată, mai bine pierd!”, a strigat Serena. Ea a mai fost avertizată încă o dată, după ce i-a spus arbitrului că este „hoț” și „mincinos”. Fosta lideră WTA (locul 26 în prezent) a fost învinsă în două seturi de Naomi Osaka (19 WTA), scor 2-6, 4-6. Japoneza a triumfat pentru prima dată într-un turneu de Mare Șlem, dar bucuria succesului i-a fost umbrită de Serena, care a determinat publicul să-și îndrepte furia și către niponă. În lacrimi, Osaka și-a cerut scuze spectatorilor pentru c-a învinso pe Williams.

Cati BANI incaseaza Dragnea, lunar! Victor Ponta arunca BOMBA! Suma intra in intregime in buzunarul sefului PSD

Pagina 1 din 1



Stirile zilei

Alte articole din categoria: Alte sporturi

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI