Evenimentul Zilei > Actualitate > „Cronicuţa”, încotro? Şerban Huidu nu va mai fi prezentator
„Cronicuţa”, încotro? Şerban Huidu nu va mai fi prezentator

„Cronicuţa”, încotro? Şerban Huidu nu va mai fi prezentator

Soarta "Cronicii cârcotaşilor", incertă în urma accidentului cauzat de Şerban Huidu, se va decide mâine, într-o ediţie specială. E posibil ca Pro TV să-i fi dat emisiunii lovitura de graţie.

Şerban Huidu a anunţat ieri, pe blogul personal, printr-o postare plină de greşeli ortografice şi gramaticale, că va renunţa să fie prezentator al "Cronicii Cârcotaşilor" şi că îşi doreşte ca emisiunea să continue fără el la pupitru.

"Am trăit un ultimul an (sic!- n.r.) încercări ale vieţii pe care nu le doresc nimănui. Mă doare sufletul… Am creeat (sic! – n.r.) în ultimii ani un fenomen numit Cronica Cârcotaşilor de care sunt mândru şi care trebuie să continuie (sic!- n.r.) fără mine în rolul de prezentator! Vreau să îmi asigur însă colegii, (sic!- n.r.) că îi voi ajuta cu tot ce am învăţat în aceşti 17 ani! Nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu, nu se agaţă (sic!- n.r.) de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru", a scris ieri-seară Huidu pe blog, făcând astfel prima declaraţie publică de după accident.

Dezastru sufletesc

"Aş vrea să nu confundaţi omul Huidu, cu emisiunea (sic! – n.r.) în sine care este exprimarea unei idei de mai bine şi care a fost tot timpul confundată cu o emisiune de umor! Este o emisine (sic! – n.r.) de opinie care se foloseşte de umor! Atât! Pentru asta Cronica trebuie să continue! Vreau să le mulţumesc fanilor şi prietenilor care au rămas lângă mine în aceste cumplite momente şi să asigur rudele victimelor de adânca mea compasine (sic! – n.r.). Nu sunt cuvinte care să descrie dezastrul sufletesc pe care l-am produs lor, mie şi familiei mele! Vă rog să mă iertaţi!", a mai scris Huidu.

Soarta "Cronicii", decisă mâine la TV

Prima TV va difuza mâine seară, de la ora 20.30, o ediţie specială a "Cronicii Cârcotaşilor", în care se va discuta despre viitorul emisiunii şi despre echipa sa.

"Va fi o ediţie specială, difuzată de la ora 20.30, în care se va vorbi despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor». Va fi o emisiune despre emisiune. O să fie ceva diferit, o discuţie cu invitaţi. Eu o să fiu un fel de moderator", a spus Mihai Găinuşă pentru Mediafax, adăugând că emisiunea de mâine nu va transmisă live, ci va fi înregistrată în cursul zilei de astăzi.

În plus, Găinuşă a spus că ediţia specială nu are scopul de a îl apăra pe Şerban Huidu. "Nu este vorba despre apărarea lui Şerban Huidu sau despre umanizarea lui. Este vorba despre viitorul «Cronicii Cârcotaşilor» şi al echipei, fără Şerban Huidu. Trebuie să aşteptăm concluziile ediţiei speciale, ca să vedem dacă va mai fi o «Cronica Cârcotaşilor» în 2 noiembrie", a explicat Mihai Găinuşă.

Soarta "Cronicii Cârcotaşilor" este incertă şi la radio. Ieri dimineaţă, emisiunea de la Kiss FM, prezentată în mod obişnuit de Şerban Huidu, Mihai Găinuşă şi Oana Paraschiv, a fost înlocuită cu programul "Kissteria matinală", cu Johnny şi Angel.

"Nu voi mai apărea în prim plan la «Cronică», din respect pentru victimele cumplitului accident.”

ŞERBAN HUIDU, om de televiziune

GRILĂ TV

Concurenţa stă la pândă şi nu iartă nimic

Întâmplător sau nu, postul Pro TV a decis săptămâna trecută mutarea emisiunii "Serviciul Român de Comedie" de duminică pe miercuri, ziua de difuzare a "Cronicii cârcotaşilor".

Cel mai probabil, mutarea a fost făcută după ce "Divertis – Serviciul Român de Comedie" a fost învinsă la audienţe de "În puii mei", de la Antena 1, însă e posibil ca Pro TV-ul să încerce să profite de momentul de slăbiciune al Primei TV.

"În acest moment, Pro TV are programe premium în grila în toate zilele săptămânii, rămânând ca în weekend să difuzăm filme, blockbustere de mare impact", a spus pentru EVZ Maria Apostol, PR and Corporate Affairs Pro TV.
CITIŢI ŞI:

  • AUDIAT LA BRAŞOV. Şerban Huidu, în faţa procurorilor: "A fost derapaj. Nu-mi amintesc ce viteză aveam"
  • Şerban Huidu: "Am omorât trei oameni. Vreau să se facă dreptate"
  • Pe Şerban Huidu îl aşteaptă o pedeapsă cu suspendare
  • EXCLUSIV EVZ: Huidu era la volan pentru că soţia lui e operată la genunchi | VIDEO
  • Cine sunt oamenii care au murit în accidentul provocat de Şerban Huidu
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.