Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce s-a ALES de Șerban Huidu. Fanii au fost ȘOCAȚI
Ce s-a ALES de Șerban Huidu. Fanii au fost ȘOCAȚI

Ce s-a ALES de Șerban Huidu. Fanii au fost ȘOCAȚI

Șerban Huidu a publicat un clip pe pagina personală de Facebook în care apare alături de colega lui, Gabriela Marin. Cei doi realizează împreună emisiunea Cronica Cârcotașilor de la Prima Tv. În clip

Șerban Huidu a postat pe contul personal de Facebook o filmare în care discută cu colega lui, Gabriela Marin, în timp ce fumează un trabuc și bea o sticlă de coniac.

Filmarea a fost postată live pe pagina de Facebok Cronica Cârcotașilor, și utilizatorii au comentat în timp real.În această filmare, Șerban Huidu arată total schimbat, s-a îngrășat și are probleme cu dantura. 

În timpul discuției, la un moment dat, Gabriela îi zice că vrea să-și ia permisul anul acesta. „Îmi pare rău, aici nu pot să-ți dau sfaturi din motive obiective. După cum știi, eu și permisul am avut o mare problemă. Anul acesta se încheie condamnarea, undeva în februarie i cred că o să luăm permisul amândoi" i-a spus Huidu colege sale de platou, pe Facebook

Aspectul său neglijent a atras atenția intenauților care s-au grăbit să comenteze.

„Mamaaa ce sa îngrășat omul asta, ce rău arată", a comentat un fan de pe Facebook. Șerban Huidu a corectat corectând respectiva persoană pentru greșeala gramaticală. "S-a", a replicat Huidu.

„Seara cocosel! Știrbul meu!", a mai comentat cineva.„Să nu te urci la volan" a comentat o altă persoană. 

O altă persoană a  mai remarcat problemele cu dantura ale realizatorului TV. "Și în 20 de ani nu ți-au dat salariul? Repară și tu dantura aia că se macină tot în față", a scris cineva. Huidu i-a dat următoarea replică: "Sunt ok. Lucrări prea mici ca înălțime montate de stomatologi de cacao".

„Nu ne arăta ce bei că se vede că ai băut" și "Ce s-a ales de tine 🙁 Doamne, te admiram când eram micuță" a comentat o altă persoană. 

Șerban Sebastian Huidu este un un cunoscut realizator român de radio și televiziune. Acesta a prezentat, mulți ani, alături de Mihai Găinușă, emisiunea satirică Cronica Cârcotașilor, difuzată de Prima TV.