Evenimentul Zilei > Monden > Semne rele la Acces direct? Se întâmplă chiar acum cu Vulpiţa şi Viorel. Nu-i a bună
Semne rele la Acces direct? Se întâmplă chiar acum cu Vulpiţa şi Viorel. Nu-i a bună

Semne rele la Acces direct? Se întâmplă chiar acum cu Vulpiţa şi Viorel. Nu-i a bună

Celebrele personaje vasluiene Vulpiţa şi Viorel au captat din nou atenţia internauţilor, care dezaprobă din ce în ce mai des prestaţiilor lor.

Judecând strict comentariile acestora din ultimele săptămâni, producătorii emisiunii Acces direct ar putea avea nişte motive de îngrijorare cu privire la Vulpiţa şi Viorel.

Totuşi, cum în televiziune contează cel mai mult audienţele, nu reacţiile din mediul virtual, serialul Vulpţia şi Viorel pare departe de final la Antena 1.

Ultima răbufnire a internauţilor la adresa soţilor Veronica şi Viorel Stegaru a apărut după ce ambii au fost implicaţi într-un nou proiect muzical.

Din respect pentru ceea ce înseamnă muzică, nu se poate spune că eroii din Blăgeşti ar avea vreodată ceva în comun cu arta cântatului.

Vulpița şi Viorel au avut o colaborare cu o cunoscută cântăreață de muzică populară, Ana Ciulpan, pentru piesă Tuga. Mai jos, redăm reacţiile în urma acestui demers:

„E bine că nu mai sunteți doi proști, acum v-ați înmulțit, sunteți trei. / Nu mai mă uit de luni întregi la proștii ăștia doi și deja mă simt mult mai deșteaptă! /

Trei retardati care cânta când moare cineva. / Niste proști! M-am săturat de voi. / Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară și m-am săturat de circul de la Acces Direct și mai ales de cei doi. / Niște ratați! /

Oh, hai cu toanta și cu tontu pe youtube! /  Alta care se lansează pe cârca voastră. / Cu melodia voastră de c—t și cu artiștii voștri faceți tara de rușine scârbelor. /

Faaată, cât ești de proastă! N-am văzut în viața mea o așa femeie care a păcătuit cât cuprinde de mult să facă crize de nervi (nu de gelozie) /

Termină tu jeg cu crizele… nimfomano. Mi-e scârbă de tine. / Nu te mai băga în piscină îmbrăcată, suntem în 2020, există costum de baie.

Marș acasă la copil, ca începe școala pe 14. Știați asta? Stați la Antena1 ca să luați bani… nu v-ar fi rușine.”

Recent, Vulpiţa a atras furia internauţilor după ce s-a aflat că habar n-avea cine a fost Nicolae Ceauşescu.

Pe reţelele de socializare, criticii ei i-au transmis că este o mamă iresponsabilă, având în vedere că preferă să stea departe de fetiţa ei de la Blăgeşti.

Care au fost comentariile dure şi virulente pentru Vulpiţa după episodul cu Nicolae Ceauşescu, puteţi citi în acest link.

sursa: cancan.ro

 

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: