Evenimentul Zilei > Actualitate > Selecționata divizionară a României s-a chinuit în amicalul cu Zimbrul Chișinău. „Important este că nu ne-am făcut de râs”
Selecționata divizionară a României s-a chinuit în amicalul cu Zimbrul Chișinău. „Important este că nu ne-am făcut de râs”

Selecționata divizionară a României s-a chinuit în amicalul cu Zimbrul Chișinău. „Important este că nu ne-am făcut de râs”

România „B” a câștigat la limită, scor 1-0, amicalul disputat, marți, cu moldovenii de la Zimbrul Chișinău, în stagiul de pregătire din Turcia.

Selecționata divizionară a României a jucat modest în testul de verificare cu Zimbrul Chișinău și s-a impus cu scorul de 1-0, datorită unui gol înscris de Ioan Hora, în minutul 1. În minutul 79, Denis Alibec a ratat o lovitură de la 11 metri și a ratat șansa de a dubla avantajul „tricolorilor”. România a trecut în primul amical de georgienii de la Torpedo Kutaisi, iar în ultima partidă din cadrul cantonamentului susținut în Turcia vor evolua contra bulgarilor de la Beroe Stara Zagora. 

„Important este că nu ne-am făcut de râs și nu am pierdut! Intervine și dorul de casă, dorul de familie! Important e că am reușit să câștigăm, să ne facem antrenamentul!”, declarat Ioan Hora, autorul golului, la Digi Sport.

„Jocul a fost extrem de dur, ne-a pus probleme. Aș fi așteptat altceva de la băieți, în ceea ce privește posesia, inițiativa în joc. Remarc adeziunea lor la efort, că și-au dorit să câștige. I-am văzut și pe ceilalți jucători care nu începuseră meciul anterior. Așteptam cu totul și cu totul altceva! Doream mai mult, repet. Adversarul este arțăgos, cu 11 jucători străini în lot”, a afirmat și selecționerul Anghel Iordănescu.