Șeful Tarom Iași, dar și un polițist de la aeroport, au fost prinși la vamă cu mașina burdușită de țigări, potrivit romaniatv.net

Poliţiştii de frontieră au găsit în autoturism aproape 500 de pachete dar și mai multe sticle de alcool.

Dan Lucian Oglinzanu, se afla la volanul unei mașini și era însoțit de alți patru prieteni. Aceștia se întorceau din Republica Moldova, de unde cumpăraseră mai multe cartușe cu țigări dar și câteva sticle cu băuturi alcoolice pentru consumul personal. Ei aveau 200 de pachete Ashima, 210 pachete cu Ashima Slims, 10 pachete Dunhill, 10 Vogue şi 60 pachete Kent.

Au reușit să treacă de vameși, însă au fost opriți de Polițiștii de Frontieră. Pentru că nu aveau voie să introducă în țară o cantitate atât de mare de țigări, produsele le-au fost confiscate de către autorități.

„Noi am luat cartuşe cu ţigări, nu am socotit pachetele şi nu ni s-a părut mult. Fiecare dintre noi am cumpărat ţigări pentru toată familia. Le-am lăsat acolo, am spus că sunt ale mele, şi gata. Am păstrat fie­care doar câte două pachete cu ţigări şi alcool şi am plecat. Nu este nimic spectaculos", a spus directorul Oglin­zanu.