Evenimentul Zilei > Justitie > Șefii Poliției Timiș cer Curții de Apel să îi elibereze
Șefii Poliției Timiș cer Curții de Apel să îi elibereze

Șefii Poliției Timiș cer Curții de Apel să îi elibereze

Șefii IPJ Timiș arestați de Tribunalul Timiș pentru grave fapte de crupție află astăzi dacă decizia instanței rămâne definitivă. Ei au contestat la Curtea de Apel Timișoara măsura reținerii, iar peste puțin timp vor apărea în fața judecătorului, ca să expică cum sunt ei cetățeni-model care merită să fie anchetați în stare de libertate.

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Timiș, comisarul șef Sorin Muntean, adjunctul său pe Ordine Publică, comisarul șef Florin Bolbos, alături de șeful Serviciului  Poliție Rutieră din cadrul IPJ Timiș, comisarul șef Marcel Crpciunescu și de șeful Poliției Orașului Recaș, comisarul șef Marian Temu sunt acuzați de abuz în serviciu și alte infracțiuni grave ( în sarcina lui Crăciunescu s-u reținut și mai multe fapte de luare de mită). Ei au fost arestați de Tribunalul Timiș, la ropunerea procurorilor DNA, pentur 30 de zile. Totodată, aceeași măsură îi vizează și pe Teodor Pavel, primarul orașului Recaș, respectiv pe șeful Poliției Locale Recaș, Doru Berzescu.

 

Vom reveni cu amănunte.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: