Evenimentul Zilei > Justitie > ȘEF NOU în Minsiterul de Interne
ȘEF NOU în Minsiterul de Interne

ȘEF NOU în Minsiterul de Interne

Șef nou în Ministerul Afacerilor Interne. Prin ordin al ministrului, Carmen Daniela Dan, la conducerea Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI) a fost numit comisarul-șef de poliție Leonard Florin Mederega.

Șef nou în Ministerul Afacerilor Interne. Prin ordinul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, la data de 13 iunie a.c., comisarul-șef de poliție Leonard Florin Mederega a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI).

IGI transmite că ofițerul, cu experiență profesională în domeniul migrației și azilului, are o vechime de aproximativ 15  ani în MAI, perioadă în care a mai ocupat funcții de conducere în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.