FOSTUL ŞEF ASF, Dan Ruşanu, oferă prima reacţie după ACHITARE

FOSTUL ŞEF ASF, Dan Ruşanu,  oferă prima reacţie după ACHITARE

Dan Radu Rușanu a povestit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 cât a durat calvarul arestării sale în dosarul ASF Carpatica.

Dan Ruşanu a povestit că a stat patru luni în arest preventiv şi trei luni în arest la domiciuliu în cadrul dosarului ASF Carpatica.

„Să sperăm că și Justiția din România începe să intre pe făgașul normal. Erau niște probleme evidente pe care și unii dintre directorii ASF le semnalaseră. Imediat a fost reacția președintelui Traian Băsescu. Acesta a spus că pentru abuzul meu trebuie să plătesc.

În cinci zile am fost arestat într-un dosar cu Carabulea de care n-aveam habar. Am stat patru luni în arest preventiv, 3 luni în arest la domiciliu si 11 luni sub control judiciar. Am fost achitat nu pentru că nu sunt probe, ci pentru că fapta nu există.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sunt destul de bulversat acum, vreau să mă bucur de această veste. Într-o perioadă scurtă de timp voi lua o decizie dacă voi da în judecată statul.

Sunt foarte multe cazuri când nu se termină cu bine, problema mare e că majoritatea cazurilor nu se termină cu bine. E incredibil să spui că ai avut noroc că două instanțe au judecat corect lucrurile”, a spus Dan Radu Rușanu la Antena 3.