Evenimentul Zilei > EVZ Play > Secretele războiului din PNL. Ludovic Orban se poartă ca și cum știe deja că va pierde. Dezbatere incendiară pe EVZ PLAY
VIDEO

Secretele războiului din PNL. Ludovic Orban se poartă ca și cum știe deja că va pierde. Dezbatere incendiară pe EVZ PLAY

"Față in față" cu Alecu Racoviceanu și invitații săi Un proiect pornit din discuțiile unui grup de vechi prieteni: jurnaliștii Alecu Racoviceanu și Octavian Hoandră, istoricul Florian Bichir și sociologul Mirel Palada. Subiectele zilei sunt disecate într-o conversație colocvială, presărată cu glume, informații, ironii. Protagoniștii însumează 120 de ani de presă sau activități publice și sunt bine conectați la sursele primare ale știrilor din mai toate domeniile.
Urmărește o discuție incendiară cu Florian Bichir, Mirel Palada, Octavian Hoandră și Alecu Racoviceanu. Deși vor avea loc abia în septembrie, alegerile din PNL par să fie deja tranșate.
Semnalul că va pierde l-a dat chiar Ludovic Orban care a început să îi atace pe unii dintre susținătorii lui Florin Cîțu.
Pentru a urmări emisiunea ”Față în față” intrați pe canalul EVZ CAPITAL de pe youtube.com sau pe pagina noastră de Facebook.