Evenimentul Zilei > Social > Seara certurilor la TV. Scandal între Mihai Gâdea și Diana Şoşoacă
VIDEO

Seara certurilor la TV. Scandal între Mihai Gâdea și Diana Şoşoacă

Seara certurilor la TV. Contre între Mihai Gâdea și Diana Şoşoacă. La Antena 3 a avut loc un schimb de replici tăios între Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă.

Seara certurilor la TV. După scandalul dintre Alexandru Cumpănașu și Victor Ciutacu, la Antena 3 a avut loc un schimb de replici tăios între Mihai Gâdea și Diana Șoșoacă. Jurnalistul i-a atras atenția invitatei sale că nu este politicos să întrerupă alți interlocutori.

Scandal între Diana Șoșoacă și Mirel Curea

Totul a început în momentul în care senatoarea AUR, Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID, scrie Antena3.

Mirel Curea i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse. „Mă supun unui risc pentru că nu trăiesc în pădure, nu trăiesc în munţi, trăiesc în societate şi eu nu accept ca eu să devin pericol social pentru oamenii care trăiesc în jurul meu”, a spus Mirel Curea.

Seara certurilor la TV. Dispută între Diana Șoșoacă și Mirel Curea

Pe parcursul răspunsului pe care încerca să-l dea, Diana Şoşoacă l-a întrerupt de mai multe ori pe jurnalistul de la Evenimentul Zilei, punându-i diverse întrebări.

„Haideţi, domnul Curea, de câte ori v-aţi făcut vaccinul antigripal?”, a întrebat Diana Şoşoacă.
La care Mirel Curea a răspuns că în luna noiembrie a anului trecut, dar şi în ceilalţi ani.
Avocata a replicat – „Foarte bine! Şi? Ceilalţi care nu l-au făcut v-au îmbolnăvit pe dumneavoastră?”
„Uneori am făcut, dar nu forme foarte grave”, a venit răspunsul jurnalistului.
Apoi, Diana Şoşoacă a rupt dialogul cu Mirel Curea, întorcându-se cu spatele către el şi îndreptându-se către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă.

Mihai Gâdea a încercat să aplaneze conflictul

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii.

„Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i s-a adresat Mihai Gâdea, Dianei Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

Mihai Gâdea şi Diana Şoşoacă au avut apoi un schimb de replici aprins pe tema regulilor unui dialog. „Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, vă opresc microfonul”, a spus Mihai Gâdea.

Replica nu a rămas fără răspuns, Diana Şoşoacă acuzând că a fost victima unui abuz psiho-emoţional.

Diana Șoșoacă nu a mai fost prezentă în emisiunea lui Mihai Gâdea

La revenirea din pauza de publicitate, Mihai Gâdea a anunţat că Diana Şoşoacă a părăsit platoul emisiunii.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.