Cea de-a doua autobiografie „Becoming”, lansată în noiembrie anul trecut, a vândut peste 10 milioane în primele șase luni și rămâne să devină cea mai vândută carte de memorii din istorie. Cel puțin până la publicarea cărţii soțului ei, probabil anul viitor.

Fosta primă doamnă Michelle Obama va fi la Newark pe 3 noiembrie

Dincolo de succesul avut de pe urma cărţii, biletele pentru cei care doresc să o vadă şi s-o asculte, se vând ca pâinea caldă la preţuri destul de mari. De exemplu la Newark un bilet a ajuns până la 4.200 de dolari. Iar locurile ieftine mergeau până la 144 de dolari pe Ticketmaster.

Se spune că nu Michelle Obama ar percepe acesta sume, ci cerere publică reală îi determină pe organizatori să practice aceste preţuri.

Michelle Obama nu face decât să-şi prezinte povestea ei de viață care se vinde foarte bine. O poveste simplă, clasică despre o studentă care provine din clasa de mijloc a societăţii, care merge la o școală bună, o universitate de prestigiu și un loc de muncă la vârf.

Toate acestea se întâmplau înainte să-l întâlnească pe bărbatul vieţii ei, Barack Obama, care i-a schimbat viaţa total. Practic îşi pune cariera pe locul trei dedicându-şi tinereţea pentru a fi soție și mamă. Aceasta este reţeta de succes a primei femei afro-americane care a ajuns la Casa Albă.

Michelle Obama va face alte cinci opriri în Canada și una în Texas începând cu 23 septembrie, potrivit nypost.