Căutările în lanul de floarea soarelui de pe marginea drumului au fost începute în ultimele zile, iar luni au fost reluate, în paralel cu cele din casa lui Gheorghe Dincă.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii căutau în lanul de floarea soarelui telefonul Luizei, fata dispărută în aprilie şi despre care Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o. Telefonul era proba care l-ar fi incriminat direct pe Dincă, pe lângă declaraţia sa.

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, participă, luni, la acțiunile de căutare de probe făcute de procurori în casa sa din Caracal.

Luni, la ora 09.00, procurorii au început a patra zi de verificări la casa unde Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe Alexandra și pe Luiza, scrie Cancan.

Anchetatorii au sigilat, duminică, 15.00 casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Este vorba de probe recoltate din podul casei bărbatului, dar și despre hainele găsite pe un câmp dintre Caracal și Craiova.În urma primelor analize, anchetatorii au stabilit că hainele pe care le-a găsit o femeie în apropierea lanului de floarea-soarelui dintre Caracal și Craiova, unde a fost căutat telefonul Luizei, nu aparțin fetei de 18 ani, din Dioști, despre care Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o.

Cu toate acestea, hainele, respectiv o pereche de blugi și una de pantaloni scurți de damă, vor fi expertizate în continuare.

Te-ar putea interesa și: