Evenimentul Zilei > Social > Veste proastă pentru români. Telefonul, cablul și internetul s-ar putea scumpi cu 20%
Veste proastă pentru români. Telefonul, cablul și internetul s-ar putea scumpi cu 20%

Veste proastă pentru români. Telefonul, cablul și internetul s-ar putea scumpi cu 20%

Facturile la telefonie, cablu și internet s-ar putea scumpi cu 20%, începând cu luna aprilie, conform estimărilor unor analiști. Scumpirea va fi cauzată de intrarea în vigoare a OUG 114. Mulți dintre operatori deja au crescut tarifele, chiar înainte ca ordonanța 114 să-și producă efectele.

Operatorii de cablu deja au recurs la scumpirea abonamentelor, conform antena3.ro

La finalul anului trecut, cel mai ieftin abonament de cablu şi internet costa 54 de lei şi 70 de bani la unul dintre operatorii care şi-au majorat costurile. Acum, același abonament este cu peste doi lei mai scump şi nu este singura companie care a luat această decizie, informează 

Companiile de comunicații vor recupera tot de la români taxa de 3% din cifra de afaceri, prevăzută să intre în vigoare de luna viitoare.

Analiștii spun că ar trebui să ne așteptam şi la alte scumpiri, odată cu intrarea în vigoare a ordonanței 114, care prevede noua taxă pe cifra de afaceri.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.