Şcoala Ritei Mureşan, cu profesori vestiţi

Şcoala Ritei Mureşan, cu profesori vestiţi

Designerul Rita Mureşan a lansat oficial, vineri, proiectul „The School Rita Mureşan".

Deschisă sub sloganul "Nu doar o şcoala de modele, o şcoala model", şcoala Ritei este împărţită pe mai multe secţiuni şi se adresează copiilor, adolescenţilor dar şi persoanelor mature care au nevoie să se reinventeze.

Profesorii sunt experimentaţii Cezara Dafinescu (actorie), Maria Păuna (make up), Cristi Pascu (hair style), Alina Prună şi Aminata Dyakite (modelling), Alin Gălăţescu (stil), Rita Mureşan (design şi cooking with love) şi Florentina Opriş (nutriţie şi întreţinere corporală.  Lor li se vor alătura, în calitate de invitaţi speciali,  multe alte personalităţi  din viaţa publică.

"Vreau ca cei care trec pe la şcoala mea sa înveţe de toate, fetele să ştie să se facă frumoase singure, să se mişte cu graţie, să îşi respecte trupul şi sufletul. Cei mici sa prindă curajul de a se simţi în largul lor pe un podium de prezentare, să comunice cu uşurinţă, să înveţe să fie spontani, iar adulţii care îmi trec pragul vor învăţa să se reinventeze atunci când nu mai sunt mulţumiţi de ei, de viaţa lor", a declarat Rita Mureşan.

Ne puteți urmări și pe Google News