Școala profesională – primul pas în carieră. FordStore BDT susține viitorii mecanici auto prin organizarea “Concursului Național pe Meserii UCECOM 2017” (P)
Editura Evenimentul si Capital

Școala profesională – primul pas în carieră. FordStore BDT susține viitorii mecanici auto prin organizarea “Concursului Național pe Meserii UCECOM 2017” (P)

Autor: | | 1 Comentarii | 394 Vizualizari

Tinerii profesioniști și-au testat cunoștințele practice în cadrul “Concursului Național pe Meserii UCECOM 2017” ce s-s desfășurat la București în intervalul 16 – 19 Mai 2017.

Business Development Team SRL (BDT) susține permanent tinerii aflați la început de carieră. În fiecare an sunt selectati elevi din clasele a X-a și a XI-a pentru efectuarea stagiului de practică tehnologică dar si studenți ai facultăților cu profil tehnic. Astfel li se oferă șansa de a interacționa cu valorile și standardele unui brand international, beneficiind de un context pozitiv pentru a-și îmbogăți cunoștințele si totodată de a învăța de la specialiști cu experiență.

“Concursului Național pe Meserii UCECOM 2017” face parte din seria acestor acțiuni, modul de desfășurare reprezentând o premieră dar și o motivație pentru a-l transforma în tradiție. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Colegiul UCECOM “Spiru Haret” și Ford Romania.

Acest eveniment reprezintă pentru elevii înscriși o modalitate de recunoaștere a abilităților și a nivelului de pregătire dar și de a conștientiza oportunitățile pe care calificarea de Mecanic Auto le oferă pe piața muncii din România. Totodată este o șansă, pe care puțini o au, de a experimenta încă din această etapă modul și condițiile de lucru specifice unui service autorizat, de marcă, printr-o experiență profesională integrată. Premiile au fost reprezentate de echipament de lucru specific dar și sume de bani. Cel mai important premiu pe care l-au obținut este reprezentat de posibilitatea de a efectua stagiul de practică și de a deveni angajați FordStore BDT (în măsura în care se ridică la nivelul cerințelor).

Primă etapă, respectiv proba practică, s-a desfășurat marți, 16.05, în centrul service FordStore BDT. Elevii claselor X și XI, calificare profesională Mecanic Auto, au fost testați sub supravegherea specialiștilor si a profesorilor. Subiectele au fost alese prin raportare la programa școlară iar verificarea a presupus aplicarea cunoștințelor prin lucrul efectiv pe autoturisme Ford Fiesta.

Elevii claselor a X-a au avut următoarele subiecte:

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Economie

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate