Schumacher regretă incidentul de la Hungaroring

Schumacher regretă incidentul de la Hungaroring

Michael Schumacher (Mercedes GP) i-a cerut scuze pilotlui brazilian Rubens Barrichello pentru felul în care a încercat să evite o depăşire a fostului său coleg, o manevră care a apropiat monopostul Williams condus de fostul său coechipier în parapetul circuitului de la Hungaroring.

Schumacher va fi penalizat cu zece locuri pe grila de start a Marelui Premiu al Belgiei pentru manevra sa din turul 66 al Marelui Premiu al Ungariei de duminică. Barrichello a reuşit în cele din urmă să îl depăşească pe german.

"După ce am revăzut incidentul cu Rubens, trebuie să spun că decizia luată de comisarii cursei a fost corectă: manevra asupra lui a fost prea dură. Am vrut să-l împiedic să mă depăşească. Nu am vrut însă să-l pun în pericol cu manevra mea. Dacă el crede că nu a fost aşa, îmi cer scuze", a declarat Schumacher, pe site-ul său personal. Australianul Mark Webber a terminat primul în Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, desfăşurat ieri la Hungaroring. În urma acestui succes, Weber a trecut pe prima poziţie în clasamentul piloţilor. Pentru australian e prima oară în carieră când conduce în Formula 1.

Ne puteți urmări și pe Google News