Schimbare totală la Antena 1! O nouă echipă vine la Observator

Schimbare totală la Antena 1! O nouă echipă vine la Observator Sursa foto: Instagram

Antena 1 continuă seria schimbărilor din grila de programe. Mai nou, știrile orei 17:00 au altă echipă de prezentatori. Este vorba despre Valentin Butnaru, unul dintre moderatorii de la jurnalul orei 12:00 și Oana Ormenișan, cea care prezenta horoscopul.

Antena 1, schimbări peste schimbări

Valentin Butnaru și Oana Ormenișan vor aduce, zilnic, cele mai importante știri.  Anunțul neașteptat a venit din partea moderatorului de televiziune. Acesta a dat vestea prin intermediul rețelelor de socializare.  Valentin Butnaru nu i-a ținut pe telespectatori în suspans și a mărturisit cu cine va face echipă.

Oana nu este străină de lumina reflectoarelor.  Înainte de a ajunge la pupitrul știrilor, tânăra a prezentat horoscopul.

Valentin Butnaru, Antena 1

Sursa foto: Instagram

Noua prezentatoare a Observatorului de la ora 17:00 este absolventă a studiilor Intact Media Academy. În timpul săptămânii, aceasta apărea în Observatorul matinal, aducând vești pentru zodii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anunțul făcut de Valentin Butnaru

Cunoscutul prezentator s-a arătat extrem de încîntat de această schimbare. El le-a mărturisit fanilor că va face o echipă de excepție alături de noua colegă.

„Batista va fi aranjată ceva mai bine. Se va demonstra ştiinţific că un Vărsător şi un Capricorn “s-ar putea” înţelege bine la muncă. Dacă sunteţi iubitori ai culturii britanice, veţi putea savura “the 5 o’clock tea” cu noi. De luni până vineri, vă aşteptăm la observator 17”, se arată în postarea făcută de Valentin Butnaru.

Oana Ormenișan

Sursa foto: Instagram

Celebrul prezentator, veteran la Antena 1

De asemenea, Oana Ormenișan s-a arătat extrem de încrezătoare vizavi de această oportunitate.

„ Zâmbet de jurnal, Ne vedem luni la ora 17! Până atunci… sunt curioasă ce planuri aveți în weekend? Am nevoie de inspirație!”, a scris vedeta pe Instagram.

Valentin Butnaru  se află în echipa Antenei 1 de peste un deceniu. Înainte de a ajunge la Observator, acesta a fost coleg de emisiune cu Teo Trandafir. Totodată, acesta a avut un alt proiect la acest post de televiziune. The Wall - Marele Zid era o adaptare după varianta internațională.