Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene îngrozitoare la Urgențe! Un pacient cu piciorul amputat a căzut de la etaj!
Scene îngrozitoare la Urgențe! Un pacient cu piciorul amputat a căzut de la etaj!

Scene îngrozitoare la Urgențe! Un pacient cu piciorul amputat a căzut de la etaj!

Un pacient al Spitalului de Urgențe din Târgoviște s-a prăbușit de la etaj și a murit pe loc.

E vorba de un bărbat de 57 de ani care avea un picior amputat.

Un medic l-ar fi văzut în dreptul ferestrei, ar fi alertat brancardierii și asistentele, însă în zadar. Bărbatul a căzut în gol.

Nu se știe dacă pacientului i s-a făcut rău sau dacă s-a sinucis.

O echipă de criminaliști s-a deplasat la fața locului.

Gest șocant! O femeie s-a aruncat în gol la scurt timp după ce a devenit mamă

În februarie, o femeie internată la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă” din Iaşi s-a aruncat de la etajul patru al imobilului şi a decedat.

Femeia, în vârstă de 34 ani, născuse pe 12 februarie, a declarat Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

„A fost trimis un echipaj medical cu o autospecială de Terapie Intensivă Mobilă. Pacienta a suferit în urma căderii de la etajul patru un stop cardio-respirator şi politraume severe. Echipajul medical a făcut resuscitare timp de o oră, fără răspuns pozitiv. A fost declarat decesul”, a precizat coordonatorul SMURD Iaşi.

Robert Dâncă, managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie „Cuza Vodă”, a declarat pentru AGERPRES că, pe lângă ancheta poliţiştilor, a fost demarată şi o anchetă internă.

„Pacienta a născut natural, la termen. A fost o naştere desfăşurată în bune condiţii. Era căsătorită şi la prima naştere. Nu ştim care e motivul pentru care a recurs acest gest. Am demarat deja o anchetă internă”, a detaliat Robert Dâncă.

Tragedie. O adolescentă prinsă de părinți că fumează s-a aruncat de la etaj

În martie, o fată de 15 ani care locuia la blocul 176 s-a aruncat în gol de la etajul 6 al apartamentului. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea a ajuns imediat la locul tragediei şi au început resuscitarea victimei. Copila a fost dusă de urgență la UPU. Martorii care au asistat la tragedie spuneau că fata s-ar fi aruncat pe fereastră după ce ar fi avut o discuţie aprinsă cu un adult din apartament, după ce ar fi fost surprinsă fumând.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care a avul loc incidentul. ”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că o minoră, care locuiește într-un apartament din municipiul Tulcea, amenință că se va sinucide.

Polițiștii au intervenit în scurt timp, dar minora în vârstă de 15 ani, din municipiul Tulcea, reușise să sară de la balconul apartamentului situat la etajul 6. Minora a fost preluată de cadrele medicale și transportată la spital. În cauză, polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc incidentul”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Tulcea.

 

Sursa foto: targovistenews.ro.