Două  zile de la dispariția omenirii

Stațiile de metrou vor fi inundate, întrucât pompele care scot apa din subteran nu se vor maia fla în funcțiune, dând posibilitate naturii să-și reia rolul, scrie Cancan.

După 10 zile de la dispariția omenirii

Toate animalele, atât cele de companie, cât și cele sălbatice vor muri de foame, rămânând în viața doar acelea care le vor vâna pe cele inferioare.

După o lună de la dispariția omenirii

Urmează o serie de dezastre, întrucât centralele nucleare vor exploda cel mai probabil din cauza lipsei de mentenanță, radiațiile fiind mult mai puternice decât cele înregistrate la Fukushima sau la Cernobîl.

La un an de la dispariția oamenilor, sateliții din jurul Terrei ar începe să cadă din orbita lor, iar pe cer se vor crea ceea ce specialiștii au numit „stele căzătoare” ciudate.

După 25 de ani de la dispariția omenirii

Natura își va relua rolul în totalitate, vegetația acoperind în întregime toate construcțiile. Vor mai trăi doar animalele și microorganismele ce s-au putut adapta acestor schimbări majore de mediu.

La 300 de ani de la dispariția oamenilor

Clădirile de metal, podurile și turnurile și orice alte construcții făcute de oameni vor începe să se rupă din cauza coroziunii, rămânând doar fantomele a ceea ce odată a fost o civilizație înfloritoare.

După 10.000 de ani de la dispariția omenirii

Singurele dovezi ale existenței noastre pe planeta Pământ vor fi construcțiile din pietre pe care le-am făcut. Este vorba despre piramidele din Egipt, Marele Zid Chinezesc și Muntele Rushmore din Statele Unite.

What Would Happen If All Humans Disappeared?

What Would Happen If All Humans Disappeared?

Publicată de Hashem Al-Ghaili pe Duminică, 4 februarie 2018