Evenimentul Zilei > Monden > Scandalul sexual care a zguduit America. Beyonce, victima unor colegi
Scandalul sexual care a zguduit America. Beyonce, victima unor colegi

Scandalul sexual care a zguduit America. Beyonce, victima unor colegi

Viața de la Hollywood nu este atât de spectaculoasă precum pare. De cele mai multe ori, în spatele culiselor, vedetele trăiesc adevărate drame.

Este și cazul a două dintre cele mai iubite artiste din lume: Beyonce și Kelly Rowland. Aceste au dat lovitura cu trupa Destiny’s Child, dar în spatele succesului și a zâmbetului stau secrete îngrozitoare.

Reecent, tatăl lui Beyonce au declarat că cele două au fost hărțuite sexual de mebrii trupei Jagged Edge, într-un turneu pe care l-au făcut la începutul anilor 2000, cu grupul lor Destiny’s

Mathew Knowles, care la vremea respectivă era managerul Destiny’s Child, susține că incidentul s-a petrecut când cele două grupuri au făcut turnee împreună la începutul anilor 2000 și că a trebuit să-i „scoată pe băieți din autobuz” pentru a aplana conflictul.

„Acum, amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar și o obligație în fața legii.

Am primit un telefon de la Kelly și Beyoncé în care se plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles”.

Destiny’s Child a vândut 100 de milioane de discuri în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile, scrie Cancan.