Este și cazul a două dintre cele mai iubite artiste din lume: Beyonce și Kelly Rowland. Aceste au dat lovitura cu trupa Destiny’s Child, dar în spatele succesului și a zâmbetului stau secrete îngrozitoare.

Reecent, tatăl lui Beyonce au declarat că cele două au fost hărțuite sexual de mebrii trupei Jagged Edge, într-un turneu pe care l-au făcut la începutul anilor 2000, cu grupul lor Destiny’s

Mathew Knowles, care la vremea respectivă era managerul Destiny’s Child, susține că incidentul s-a petrecut când cele două grupuri au făcut turnee împreună la începutul anilor 2000 și că a trebuit să-i „scoată pe băieți din autobuz” pentru a aplana conflictul.

„Acum, amintiți-vă că fetele erau minore. Aveau 16 ani, iar băieții aveau 21 și 22 de ani. Aveam o datorie de tată, dar și o obligație în fața legii.

Am primit un telefon de la Kelly și Beyoncé în care se plângeau că au fost hărțuite constant de doi dintre membrii trupei Jagged Edge. A trebuit să le spun celor care se ocupau de turneu, literalmente, să îi dea jos pe băieți din autocar, în Baton Rouge, Los Angeles”.

Destiny’s Child a vândut 100 de milioane de discuri în toată lumea, devenind cea mai de succes trupă de fete din toate timpurile, scrie Cancan.