Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDAL URIAȘ la o grădiniță din Constanța. Zeci de părinți acuză VIOLENȚE ASUPRA COPIILOR
SCANDAL URIAȘ la o grădiniță din Constanța. Zeci de părinți acuză VIOLENȚE ASUPRA COPIILOR

SCANDAL URIAȘ la o grădiniță din Constanța. Zeci de părinți acuză VIOLENȚE ASUPRA COPIILOR

Părinții a zeci de copii au intrat în alertă după ce Parchetul Constanța a fost sesizat în legătură cu presupuse abuzuri la care au fost supuși copii unei grădinițe. Din primele informații transise de corespondentul EVZ la Constanța, mai multe persoane au depus plângere penală împotriva conducerii grădiniței „Micul Regat”, o unitate particulară care funcționează fără autorizație din anul 2011.

Scandalul a izbucnit în momentul în care părinții au vizionat imaginile surprinse de camerele de luat vederi ale grădiniței „Micul Regat”. La început, procurorii constănțeni au fost sesizați de mama uui copil. Astăzi, mai mulți părinți și-au dat întâlnire pentru a sesiza autoritățile. Ei acuză violențe asupra copiilor. Până acum trei îngrijitoare au fost concediate. Printre acestea, care sunt acuzate de rele tratamente aplicate minorilor, se numără și soția unui preot. Culmea este că directoarea grădiniței le-a angajat și un avocat.

Oficiali din Inspectoratul Școlar Județean au declarat, pentru EVZ, că „Micul Regat” nu este înregistrată și nici acreditată ca unitate de învățământ preșcolar, ci funcționează, din anul 2011, ca o simplă societate comercială.

La SRL-ul – grădiniță sunt înscriși copii cu vârste cuprinse între trei și șase ani.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: