Dar, scandalul se poate extinde deoarece a intrat pe fir şi clanuri din lumea interlopă. Totul a început după ce Marius Olandezu ar fi încercat să intre în vorbă, pe un site de socializare, cu nevasta lui Leo de Vis, un lăutar care, pentru o perioadă, a cântat alături de Florin Salam.

Leo a luat foc după ce a aflat că Olandezu, care i-a fost chiar prieten, i-ar fi trimis soției sale un mesaj care conținea un salut și o inimioară. Cuprins de o criză de gelozie, Leo de Vis a publicat, în spațiul public, mai multe mesaje în care l-a jignit pe Olandezu, despre care a spus, pe deoparte, că este un lăutar lipsit de talent, iar de altă parte a vorbit despre o presupusă relație interzisă a lui Olandezu.

înainte să se supere, ar trebui să privească în trecutul soției sale, care ar fi fost oarecum „neonorabil”.

Dup aceasta, Olandezu a replicat că înainte să se supere, ar trebui să privească în trecutul soției sale, care ar fi fost oarecum „neonorabil”.

Dacă scandalul ar râmăne doar pe Internet, nu ar fi o catastrofă, dar s-a ajuns şi la urechile unor membri ai lumii intrelope, apropiați ai celor doi, așa că nu este exclus ca, de la câteva jigniri aruncate în mediul online, să se ajungă la lupte de stradă, potrivit spynews.ro