Doi bărbați care participau la protestul COTAR din Piața Victoriei au aruncat cu ouă într-taxi, în care se aflau și clienți, ca nemulțumire față de colegul lor care a refuzat să se alăture manifestației.

Jandarmii au intervenit pentru a-l proteja pe taximetristul agresat de colegii căi, cât și pe clienții speriați din mașină. Protestatarii care au aruncat cu ouă au fost sancționați.

Este a patra oară când taximetriştii protestează, de la începutul anului. Sunt nemulţumiţi de faptul că „Guvernul intenţionează să creeze un cadru legal pentru aplicaţiile de car-sharing, în loc să le interzică”.

Uber a transmis un punct de vedere cu privire la protestul COTAR împotriva intenției Guvernului de a crea un cadru de reglementare și pentru serviciile de ridesharing:

„Vrem să colaborăm cu industria de taxi așa cum facem în alte țări. De fapt, mulți șoferi de taxi deja folosesc aplicația noastră. Însă nu vom fi niciodata de acord cu patronatele care se opun tehnologiei și dreptului consumatorilor de a alege. Avem încredere că Guvernul va opta să nu limiteze serviciile de ridesharing ci să le reglementeze corect, în interesul a milioane de români care folosesc și aceste aplicații și vor să aibă în continuare mai multe opțiuni de transport.”