Evenimentul Zilei > Actualitate > SCANDALUL cu sexy-secretarele din PSD, ÎMCHIS. Un cunoscut politician și-a recucerit soția după ce o alungase de acasă. RIVALELE au fost învinse!
SCANDALUL cu sexy-secretarele din PSD, ÎMCHIS. Un cunoscut politician și-a recucerit soția după ce o alungase de acasă. RIVALELE au fost învinse!

SCANDALUL cu sexy-secretarele din PSD, ÎMCHIS. Un cunoscut politician și-a recucerit soția după ce o alungase de acasă. RIVALELE au fost învinse!

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a dus în ultima perioadă două bătălii: una pe plan politic și alta pe plan sentimental. Dacă cea în plan politic nu a fost prea ofertantă, ținând cont de ceea ce s-a întâmplat la la Congresul de săptămâna trecută, pe cea de a doua a câștigat-o fără drept de apel fără drept de apel.Așadar, Ștefănescu și-a recucerit soția pe care o alungase din vila după scandalul sexy-secretarelor din PSD.

Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai vocali membri ai PSD, a candidat, la Congresul extraordinar, pentru funcția de secretar general al partidului, împotriva lui Marian Neacşu. A pierdut, însă, lupta electorală. Codrin Ştefănescu a obţinut 668 de voturi „pentru” şi 3.063 „împotrivă”, Neacșu câștigând funcția la pas. Supărat din pricina înfrângerii din partid, Codrin Ștefănescu se bucură, însă, de o perioadă foarte bună pe plan sentimental. Și-a recâștigat soția, pe Alice Constantinică, după ce o alungase din vila familiei, potrivit informațiilor prezentate de cancan.ro.

 

EXPLOZIV! NOI detalii despre SECRETARELE lui Codrin Ștefănescu. Un SEX-TAPE iese la iveală – Foto Galerie Incendiară

 

 

Întreaga poveste a început după scandalul cu sexy-secretarele, atunci când Codrin Ștefănescu a alungat-o de acasă pe partenera lui de viață, Alice Constantinică. La acea vreme, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu recunoștea el însuși, pe Facebook, despărțirea. 

„Ne-am despārţit! Cred cā amândoi am luat decizia corectă! Mulţumesc prietenilor care ne-au fost alături. Acesta a fost anunţul pe care am dorit să-l fac!”, scria el pe rețeaua de socializare.

Ei bine, între timp, politicianul se pare că a realizat că o iubește doar pe parteneră lui de viață și a început, după despărțire, o adevărată luptă pentru a o recâștiga. Potrivit unor apropiați ai cuplului, politicianul i-ar fi jurat soției că nu va mai călca strâmb și a asigurat-o că nu mai păstrează legătura cu niciuna dintre secretarele sale sexy, susțin sursele citate.

Codrin Ștefănescu a investit serios în ultima perioadă și în impresionante buchete de flori, pe care Alice Constantinică le-a arătat prietenilor săi pe Facebook. În strategia de cucerire ar intra și un superb autoturism Mercedes, la volanul căruia Alice s-a fotografiat alături de fiul ei și al lui Codrin, Radu. La volanul aceluiași Mercedes GLE 400 4 MATIC, în valoare de circa 60.000 de euro.

Cum și-a alungat Alice Constantinică rivalele…

Nici Alice Constantinică nu a stat cu mâinile în sân. Mai exact, aa a pregătit o strategie pentru a le pune pe fugă pe rivalele sale, sexy-secretarele Alina şi Cristiana. Încă de la începutul anului, Alice a început să posteze fotografii din vacanțele extravagante în care a fost, dând de înțeles că se află și Codrin cu ea. Ba chiar, într-una dintre pozele din vacanța din Maldive, a scris #honeymoon (n.r.- luna de miere).