Scandal, sex şi divertisment cu Oana Zăvoranu| VIDEO

Scandal, sex şi divertisment cu Oana Zăvoranu| VIDEO

ÎN CĂRŢI. Soţia lui Pepe revine la televizor în calitate de gazdă a noii emisiuni de la Kanal D, „Pact cu Diavoliţa”.

După ce au bătut palma cu Luis Lazarus, reprezentanţii Kanal D şi-au întors privirea către controversata Oana Zăvoranu, căreia i-au oferit un show de divertisment.

În ultimul timp, a fost urmărită mai mult în ipostaza de invitată decât în cea de gazdă TV, însă, începând de pe 9 mai, Oana îşi va petrece fiecare seară de sâmbătă în platoul unei emisiuni croite pe tiparul personalităţii sale. „Cred în formatul propus de echipa mea de producţie, căci mi se potriveşte «mănuşă». Emisiunea va avea de toate: picanterii, scandal, sex şi divertisment. Îmi doresc ca sâmbăta seara publicul tânăr să iasă la discotecă după ce vede emisiunea mea, iar cel care a trecut de vârsta distracţiei în club să nu închidă televizorul până numi vede programul. Îmi doresc să apărem cu o emisiune cum nu s-a mai făcut în România”, anunţă Oana. „Sunt altfel faţă de alţi prezentatori”

Noua vedetă de la Kanal D se vede deja în ipostaza de „One Woman Show” şi este convinsă că, în marea de programe de divertisment difuzate de mai toate posturile TV, ea se va remarca îndată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Zestrea Oanei Zăvoranu nu mai înseamnă doar serialele TV în care a activat cu succes la un moment dat, ci şi conflictul de durată cu mama ei, prezentată de propria fiică drept zgripţuroaica avară care a spoliat-o. Are la activ zeci de ore în care a vorbit vrute şi nevrute pe la diverse emisiuni, iar acum se va afla de cealaltă parte a baricadei, unde va juca rolul de „inchizitor” monden: „Emisiunea pe care o voi modera se va diferenţia de celelalte tocmai prin elementele prin care eu sunt altfel faţă de alţi prezentatori. Mă ştiţi cum sunt, aşa va fi şi producţia «Pact cu Diavoliţa». Oamenii vor fi întrebaţi direct, surprinşi, cuceriţi, supăraţi, împăcaţi”. Diavol cu chip de înger Pentru că n-a pozat niciodată în ipostaza de vedetă inocentă, candidă, Oana şi-a ales să prezinte sub genericul care-l are pe necuratul în context: „Titlul emisiunii spune tot. Mă văd exact aşa cum vreau eu să mă văd! Cine doreşte poate înţelege printre rânduri... Sunt o diavoliţă cu chip de înger. Ştim cu toţii că diavolul are mai multe feţe şi un singur scop, să te atragă în mrejele lui”.

Atitudinea fiind pusă la punct, mai rămân de deconspirat detaliile tehnice ale emisiunii. „Show-ul este structurat în două părţi: prima este cu şi despre oameni obişnuiţi, care au trecut prin situaţii extraordinare şi pe care vor să le rezolve cumva. Unii dintre ei caută alinare, alţii - răzbunare. Eu sunt acolo pentru a le propune un «Pact cu Diavoliţa». În a doua parte am invitaţi-vedete, persoane cunoscute din showbiz, de la care voi încerca să aflu lucruri pe care nimeni nu a reuşit să le descopere sau nu le ştie din viaţa personală - sex, secrete, dezvăluiri”, explică Oana Zăvoranu.

CUPLU. Oana şi Pepe s-au căsătorit în secret în urmă cu trei ani Foto: Libertatea

Oana lansează provocări Pâna să ajungă prezentatoare TV, Oana a încercat să pună pe picioare o telenovelă despre propria viaţă, s-a apucat de cântat şi a testat şi politica, înscriindu-se în PRM. Telenovela stă pe butuci deocamdată, pentru că nu dispune de resursele necesare demarării unui astfel de proiect. Cu muzica încă merge înainte, fără pretenţia de a fi regina topurilor, şi a terminat-o cu politica, după ce a stat de câteva ori la dreapta lui Vadim Tudor. Singura ocupaţie „serioasă” a constituit- o procesul cu mama ei, pe care la pierdut de curând.

În ciuda insucceselor de până acum, Oana păşeşte încrezătoare pe drumul încurcat al televiziunii. „Este normal să pornesc la drum cu gândul că voi reuşi şi că emisiunea va avea succes. Dacă n-aş crede în ea, nu m-aş apuca de lucru”.

Apariţia vulcanică a făcut-o să pară de multe ori o persoană incomodă, iar unele dintre victimele „săgeţilor” sale ar putea să se regăsească în ipostaza de invitat la emisiune. „Dacă au personalitate, vor veni! Eu una m-am dus în emisiunile celor care m-au atacat cândva, am avut curajul de a înfrunta în mod direct şi de a vorbi deschis”. Oana îi aşteaptă deschisă la un „duel de argumente, în cazul în care au suficienta tărie de caracter cât să-mi accepte invitaţia”.

"Cred în formatul propus de echipa mea de producţie, căci mi se potriveşte «mănuşă». Showul va avea de toate: picanterii, scandal, sex şi divertisment. Îmi doresc ca sâmbăta seara publicul tânăr să iasă la discotecă după ce vede emisiunea." - Oana Zăvoranu, prezentator TV

AUTOEVALUARE „Când caldă, când rece, când drăguţă, când acidă”

Noua vedetă de la Kanal D pare mereu sigură pe ea şi repetă că n-o interesează părerea celorlalţi despre ea.

Siguranţa de sine este bine-venită întotdeauna, însă, în afară de Pepe, soţul ei, nu-i este nimeni apropiat, prieten intim. Chiar ea recunoaşte că nu are o prietenă bună: „Cea mai bună prietenă eu sunt! Dacă mă întrebi de prieteni bărbaţi, Pepe este cel mai bun prieten al meu, el este soţul, iubitul, este totul”.

Se descrie ca fiind „când caldă, când rece, când drăguţă, când acidă, sunt unică”. Nu are niciun regret în viaţă şi declară că este fericită „în procent de... mai mult de 99%! E un răspuns pe care cititorii îl pot interpreta exact aşa cum vor ei”.

Se gândeşte să devină mamă, însă nu în viitorul apropiat. Când vor apărea pe lume primii moştenitori ai cuplului Oana - Pepe, vedeta spune că acestora li se va permite orice, şi li se va oferi totul ca ei să fie fericiţi. Cred că voi fi un părinte «mişto»”. PORTRET S-a impus datorită telenovelei „Numai iubirea”

  • Oana Zăvoranu, poreclită „Querida”, s-a născut în Bucureşti în urmă cu 35 de ani.
  • A absolvit o facultate de drept, însă nu a profesat niciodată ca avocat, pentru că a avut şansa de a intra în televiziune.
  • A debutat la TVR 2,cu emisiunea estivală „Vară pentru 2”, în 2000.
  • După o perioadă petrecută la Televiziunea Română, Oana intră în atenţia producătorilor de la Acasă TV şi este aleasă pentru a interpreta un rol în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. Îi revine misiunea de a o juca pe malefica Andreea Damaschin, rol de care se achită foarte convingător.
  • Între timp, prezintă emisiunea „Corazon Latino” şi primeşte o nouă ofertă pentru telenovela „Păcatele Evei”, care nu se bucură însă de acelaşi succes ca şi „Numai iubirea”.

  • Părăseşte postul Acasă şi se orientează către muzică. Lansează albumul R&B „Mai bună ca niciodată” şi filmează un videoclip pentru piesa „Carino”. Filmările încep cu un conflict dintre vedetă şi regizor, cel din urmă refuzând să folosească în clip imagini cu motanul Oanei, Marty.

  • După interludiul muzical urmează perioada Romantica, unde Oana prezintă emisiunea „Preludiul”.

  • Între timp, pune la cale realizarea unei telenovele biografice, „Răzbunarea Oanei”, şi chiar organizează castinguri pentru distribuţie. Despre filmarea serialului, Oana păstrează secretul, dar spune că ne aşteaptă o surpriză.

PERSONALITATE. Vedeta de la Kanal D îşi aşteaptă invitaţii la un „duel al argumentelor”